Лавренко радив Шарану не вагатися

2 февраля 2012, четверг. 13:29


Минуло понад місяць відтоді, як Леонід Буряк офіційно очолив «Олександрію», змінивши на керівній посаді Володимира Шарана. Вже тепер президент клубу Микола Лавренко прокоментував не лише кадрові пертурбації в складі свого дітища за часів Буряка, але й розповів, як він поставився до працевлаштування в «Карпатах» попередника славетного в минулому динамівця.

— Миколо Миколайовичу, на чолі «Олександрії» вже майже місяць трудиться Леонід Буряк. Із цього часу склад команди змінився майже наполовину. Вас не насторожує цей факт?

— По-перше, ви перебільшуєте, кажучи про 50 відсотків. Так, кадрова ротація відбувається, але, скажімо, в останніх спарингах у нашому складі виходило всього по двоє-троє новачків. Наразі в тренувальному таборі «Олександрії» в Туреччині на оглядинах їх перебуває всього семеро, та це ще не означає, що вони підпишуть із нами угоди.

— Наразі «Олександрію» залишили вже десять футболістів (саме тому кажу про глобальні зміни в складі команди). В одному з інтерв’ю Леонід Буряк зазначив: мовляв, ці виконавці залишили команду разом із колишнім тренером, а не з його рекомендацій. Прокоментуйте, будь-ласка.

— Справді, всі вони, окрім Давида Таргамадзе, залишили команду з рекомендацій нашого колишнього наставника Володимира Шарана. Будьмо відверті, багато хто зі складу «Олександрії» зразка першої частини змагань просто не відповідав рівню ПЛ, тож з усіма ними розпрощатися було необхідно.

— Якось дивно, що футболісти залишили команду через бажання колишнього тренера, а новий так і не отримав змоги попрацювати з ними...

— Річ у тім, що Леонід Буряк пильно слідкував за виступами нашого колективу, й з усіма рішеннями свого попередника був згоден.

— До речі, як ви поставилися до призначення Володимира Шарана на посаду головного тренера «Карпат»? Схоже, екс-наставник вашого дітища пішов на підвищення…

— … І я щиро радий цьому! Сам Шаран телефонував мені напередодні свого призначення, радився. Я сказав йому: «Володю, навіть не вагайся! Ти отримав прекрасний шанс і маєш ним скористатися!». До всього, я побажав йому взаєморозуміння й консолідації, адже в «Карпатах» не все так просто.

— Хоча би на секунду у вас не виникло думки: мовляв, «недооцінив»?..

— Ні. Ми пропонували Володимиру Шарану залишитися в структурі клубу, але він не погодився — отже, так мало статися. Зрештою, чому ніхто нині не замислюється над тим, що таке призначення Шарана у Львові стало можливим і завдяки «Олександрії» та мені зокрема?! Нині ім’я цього наставника знає кожен, однак хто знав його як тренера до «Олександрії»?..





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости