Рішення КДК ФФУ щодо Сергія Кравченка

16 марта 2012, пятница. 17:27


У п’ятницю, 16 березня, відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, на якому розглядався спірний епізод, що стався в матчі 22-го туру Прем’єр-ліги між дніпропетровським «Дніпром» та полтавською «Ворсклою». Наприкінці першого тайму арбітр зустрічі Дмитро Жуков показав жовту картку капітану господарів Сергію Кравченку, але ФК «Дніпро» у офіційному листі до КДК ФФУ висловив свою незгоду з таким вердиктом.

Контрольно-дисциплінарний комітет детально вивчив матеріали справи, аргументи Комітету арбітрів ФФУ. Він дійшов висновку, що рішення судді було винесене не в результаті безпосереднього реагування на ігровий епізод, а тільки після виявлення його наслідків, що суперечить Положенням Правила 12 Правил гри, положенням Тлумачень Правил гри та Методичних рекомендацій для арбітрів.

КДК ФФУ зобов’язує Прем’єр-лігу не враховувати правові наслідки рішення арбітра Жукова щодо попередження Кравченка при обліку жовтих карток у відповідності до Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ОПФКУ «Прем’єр-ліга» сезону 2011/2012 рр.

Іншими словами, в пасиві дніпропетровського футболіста залишається сім попереджень, отриманих ним в цьому сезоні, а отже Кравченко матиме можливість виходити на поле вже в найближчій грі за участю «Дніпра».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости