Пашаєв та Шершун - на перегляді у "Кривбасі"

16 июня 2012, суббота. 17:05


Продовжує підготовку до старту в чемпіонаті України з футболу криворізький «Кривбас». Гравці команди проходять медичне обстеження та проводять тренування на міському стадіоні «Спартак», що знаходиться в п’яти хвилинах від навчально-тренувальної бази.

Серед потенційних новачків криворізької команди є гравці, імені яких не досить відомі широкій публіці, а також доволі відомі футболісти – Андрій Тлумак, Юрій Мартищук, Василь Грицук, Павло Пашаєв, Богдан Шершун, Євген Пічкур. До того ж «Кривбас» чекає на повернення Юрія Габовди, який має чинний контракт з криворізьким клубом, та очікує на прибуття кількох футболістів з іноземними паспортами.

У планах команди – проведення товариського матчу. 19 червня на головній спортивній арені міста – стадіоні «Металург» - «Кривбас» має зіграти контрольний поєдинок проти кіровоградської «Зірки». Початок спарингу запланований на 11:00.

Після цього гравцям команди буде надано кілька вихідних днів перед відбуттям на навчально-тренувальний збір.

23 червня з міжнародного аеропорту міста Дніпропетровськ делегація ФК «Кривбас» відправиться до Словенії, де проведе майже два тижні. Місцем розташування обрано містечко Раденці, що поблизу кордону з Австрією. У рамках збору заплановано проведення чотирьох контрольних поєдинків.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости