Олексій Бєлік: Інколи складається враження, що Кварцяний - нездорова людина

2 октября 2012, вторник. 14:00


На думку нападника запорізького «Металурга», тренер має попросити вибачення у футболістів «Кривбасу»

- Олексію, в неділю стало відомо, що Віталій Кварцяний перевів вас до молодіжного складу. Як наставник пояснив вам це рішення?

- Ви ж, мабуть, чули це в телеефірі, чи не так? Мовляв, перевели мене до дубля, бо «не забиваю»…

- Так, але заради справедливості: партнери теж хет-триками не можуть похизуватися…

- Ну, мабуть, Кварцяний думає інакше. Бачте, він і після гри розкритикував своїх гравців, розповів, хто з нас поганий, а хто — дуже поганий. А я думаю, що йому розібратися треба було в межах колективу й розпочати — із себе. А крім цього, підійти до гравців «Кривбасу», яких він колись відрахував, а вони за це йому в неділю «надавали по вухах», і попросити вибачення.

- А ви намагалися переконати його в тому, що можете допомогти команді?

- Навіщо мені з ним розмовляти? Чого мене може навчити тренер, який із десяти слів вживає вісім матюків? Про що мені з ним говорити? Вам, журналістам, може бути весело, коли він щось двічі на тиждень бовкне. Ну, посміялися, та й годі. А мені не смішно чути від нього нісенітниці щоденно. Інколи складається враження, що це просто нездорова людина. І попрошу: напишіть усе саме так, як я сказав.

- Ви навіть за молодіжний склад у Кривому Розі не зіграли. Чому?

- Я з ним тренуюся не з власної волі, а грати за нього чому маю? Загалом, щоб ви розуміли, у мене до тренера тільки одна претензія: хочу отримати в «Металурзі» чесну конкуренцію в першому складі. Чесну! Але ж ні — такого шансу не маю. Бачте, Кварцяного вчасно розкусили в «Кривбасі», коли він почав розганяти команду й хотів привезти своїх гравців, а йому сказали: «Ні, нам такого не треба». У Запоріжжі це все, на жаль, проходить.

- Гру першої команди в Кривому Розі дивилися?

- Дивився.

- І?

- А ви поспілкуйтеся на цю тему з нашим великим тренером. Він же все й усіх так любить коментувати, обговорювати. Ну, всіх, окрім себе.

- Які маєте плани на майбутнє? Чи хочете залишитися в «Металурзі»?

- Побачимо, як розвиватиметься ситуація надалі. Наперед же забігати не хочу.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости