"Волинь" поступилася у першому товариському матчі

16 января 2013, среда. 09:57


Луцька "Волинь" поступилася у першому товариському матчі на тренувальному зборі у Белеку. Лучани програли "Генчлербірлігі" з Анкари 0:5.

Підопічні Анатолія Демяненка грали на фоні дворазових виснажливих тренувань проти свіжого і готового до відновлення національного чемпіонату суперника.
"Волинь" зіграла двома складами, а кожен із воротарів (Літовченко, Неділько, Старцев) провів на полі по 30 хвилин.

У першому таймі вийшли: Щедрий, Масло, Ілієв, Занєв; Скоба, Ізворану; Панас, Овонікоко, Суботич, Павлов. У другому: Сімінін, Шандрук, Шиков, Задерецький; Стевич, Бікфалві; Пилипчук, Лопес, Савич, Хомченко.

Вже в дебюті матчу, який проходив на полі готелю "Глорія", "Волинь" пропустила. На 3-й хвилині відзначився турок Демір Айкут. Вдруге гостям м’яча довелося витягати із власних воріт після потужного пострілу котсариканця Рендалла Асофейфа з 25-ти метрів. Він же, увірвавшись на 39-й хвилині у штрафний майданчик "Волині", довів рахунок до 3:0.

У другому таймі турки зіграли на контраатаках, бо "Волинь" зуміла вирівняти гру і створила три хороші нагоди сквитати рахунок (Хомченко, Бікфалві, Сімінін).

Але на 59-й хвилині "волиняни" ще раз пропустили після удару головою. А боснієць Ермін Зец на 85-й хвилині ще раз зловив гостей на контратаці.



В статье: Волынь (Луцк)


Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости