"Говерла" - "Дніпро" - 0:1. Післяматчева прес-конференція Хуанде Рамоса

10 марта 2013, воскресенье. 21:06


На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Дніпра" прокоментував гру своєї команди против "Говерли".

- Сьогодні вийшов матч, в якому стан поля був не найкращим. В цьому протистоянні ми хотіли перемагати, а інша команда грати в футбол не хотіла. В результаті ми забили гол, заробили три залікові бали, хоча сам поєдинок вийшов не видовищним.

- Прокоментуйте епізод з забитим м’ячем…

- На мою думку, там нічого такого не відбулося й гол потрібно було зараховувати. Вже неодноразово казав, що при такому арбітражі український футбол розвиватися не буде. Я вважаю, що такі арбітри не мають права в майбутньому виходити на футбольне поле. Сьогоднішній арбітр просто не дозволяв грати в футбол.

- Уточніть, хто сьогодні хотів перемогти, а хто не хотів грати в футбол?

- Сьогодні хотів виграти й показати хорошу гру саме "Дніпро", а "Говерлу", як було видно по грі, влаштовував результат - 0:0. Господарі грати не хотіли, арбітр дозволяв протікати грі саме в такому руслі, тому й вийшов такий метушливий футбол.

- На вашу думку, "Говерла" має шанси залишитися в Прем’єр-лізі?

- Ще є достатньо матчів попереду й "Говерла" може спробувати домогтися свого шансу залишитися в Прем’єр-лізі. Однак, для того, щоб залишитися серед еліти необхідно перемагати, а для того, щоб перемагати потрібно цього хотіти. Сьогодні такого бажання в команди-господарів я не побачив. Вони були згодні на нічию - 0:0.

- Який стан здоров’я в Коноплянки?

- Він травмований.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости