Мер Львова готовий сприяти поверненню "Карпат" на "Арену Львів"

24 марта 2013, воскресенье. 21:37


Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про те, що міська влада готова сприяти поверненню "Карпат" на "Арену Львів".

Він розповів, що на стадіоні проводяться форуми і конференції, а також на стадіоні планують проведення матчів молодіжної збірної України та збірної України.

"Ми очікуємо на той день, коли ФК "Карпати" перейде грати на новий стадіон. Цього хочуть вболівальники. Можливо, є певні емоційні складові на даному етапі, які власники повинні вирішити. Я робитиму все, щоб "Карпати" перейшли грати на новий стадіон", - додав мер.

"Якби футбольна команда заявила, що їм бракує коштів, то в державному бюджеті це можна було б врахувати. Директор стадіону - фахівець, і він розуміє всі ці речі. Умови, які пропонуються "Карпатам" є достатньо простими. Левова частка грошей за квитки залишатиметься в казні футбольного клубу. Тому, чим більше людей, тим більше коштів", - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, на 22 березня "Арена Львів" заборгувала "Львівобленерго" за спожиту електроенергію 682 тис. грн. Підприємство офіційно повідомило "Арену Львів" про припинення електропостачання 29 березня у випадку непроплати.

Додамо, що 26 березня на "Арені Львів" має відбутися футбольний поєдинок молодіжних збірних України та Польщі.

На одній з нарад у Львівській ОДА начальник обласного управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Володимир Лаврін заявив, що з початку року держава припинила виділяти кошти на утримання стадіону "Арена Львів".

Стадіон "Арена Львів" урочисто відкрили 29 жовтня 2011 року. Стадіон було збудовано в межах підготовки України до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости