Карпати можуть залишитися без стадіону Україна в цьому році

14 августа 2014, четверг. 23:41


Футбольний клуб "Карпати" цього сезону може не зіграти домашні матчі у Львові. "Зелено-білі" наразі не знають, де проведуть наступний домашній матч проти запорізького "Металурга".

Нове покриття стадіону "Україна" поки не готово приймати матчі, і є ймовірність, що у 2014 році команда може не зіграти на рідному полі. Згідно з регламентом, про місце зустрічі сторона, яка приймає, має повідомити Прем’єр-лігу за два тижні до гри. Однак "Карпати" до цього наразі не готові.

"Усе через спекотне літо. Треба трохи часу і я впевнений, що наш газон буде одним з кращих. Трохи тяжко зізнаватися, але на даний час, попри всі зусилля та чималі втрачені кошти, наш газон не готовий", - сказав головний агроном ФК "Карпати" Юрій Костюк.

Скільки часу потрібно, аби газон став придатним до гри, агрономи "Карпат" прогнозувати не беруться. Лише додають, на це може знадобитися і кілька місяців.

Голова ГО "Завжди вірні" Тарас Павлів зауважив, що команда хотіла б грати на "Арені-Львів", але чекають відповіді від профільного міністерства.

Також, за словами Павліва, у клубі є інформація, що "Шахтар" не хотів би, щоб там грала інша команда, крім них. Розглядався навіть варіант грати у Києві або у територіально ближчому Тернополі.

"У Тернополі, дві місцеві команди, там кожного тижня проходять ігри, тому, відповідно, нема де грати, і газон не витримає", - додав Павлів.

Якщо у підсумку ані з "Ареною-Львів", ані з тернопільським стадіоном домовитися не вдасться, леви розглядають варіант із київським стадіоном "Динамо" імені Лобановського. У разі негативної відповіді і там, команді залишається хіба просити Прем’єр-лігу поміняти осінні домашні матчі "Карпат" на виїзні.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости