Помер генеральний директор львівських "Карпат" Богдан Федоришин

18 марта 2006, суббота. 03:29


Вчора близько 9-ї години вечора від раптового серцевого нападу передчасно пішов з життя генеральний директор ФК «Карпати», відомий львівський бізнесмен та активний політик Богдан Іванович Федоришин. Смерть застала Богдана Івановича у своєму робочому кабінеті…

Богдан Федоришин народився 28-го жовтня 1962 року у Львові. У 1987 році став головою виробничого кооперативу «Стимул». У 1991 році став генеральним директором СП «Сонор», а в 1995 році був переведений на посаду президента-директора концерну «Богдан». У 2001 році закінчив Національний університет „Львівська політехніка” за спеціальністю „Інформаційні технології проектування”. До останніх днів Богдан Федоришин був Президентом-директором концерну „Богдан”, головою правління СП „Гранд-готель” (з 2004 року), генеральним директором ФК „Карпати” (з 2005 року), президентом благодійного фонду „Наш дім – Україна”, Почесним Консул Грузії у Львівській області.

Будучи успішним бізнесменом, Богдан Федоришин прийшов у „Карпати” весною 2005-го року і відразу включився в активну розбудову інфраструктури клубу. На його плечі було покладено непросте завдання – відстоювати інтереси „Карпат” у найвищих футбольних інстанціях України.

Керівництво, працівники, футболісти та вболівальники футбольного клубу «Карпати» висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Богдана Федоришина.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости