Олександр Гливинський вестиме програму про футбол на ICTV

21 февраля 2008, четверг. 17:35


2 березня о 00.15 на телеканалі ICTV стартує нова програма «Про футбол із Олександром Гливинським». Програма виходитиме щонеділі.

«Уболівальників і шанувальників «гри мільйонів» чекає авторитетний погляд на світ футболу зсередини, огляд подій в українському чемпіонаті, аналіз ігор з коментарями фахівців, а також конфлікти, скандали, курйози і все найцікавіше з футбольних полів. Команда Олександра Гливинського готуватиме для телеглядачів найсвіжішу інформацію про події в український футбольний чемпіонат, ігри наших команд на світовій арені та найрезонансніші події тижня», - йдеться в повідомленні прес-службою ICTV. Кожен випуск програмі буде присвячений певній темі. Передбачається запрошення до студії гостей.

Нагадаємо, донедавна Олександр Гливинський вів програму «Гол!» на Новому каналі, проте вже понад місяць проект не виходив в ефір через відсутність спонсора. «Я вирішив, що настав час робити щось нове – 5 років з програмою «Гол!», яку і телеглядачі, і телеексперти визнали найкращою спортивною програмою, – це для мене перегорнута сторінка. Попри те, що «Гол!» – серйозний бренд, і легше виходити вже з відомою назвою, я готовий до професійного виклику – завоювати аудиторію новою програмою», - цитує прес-служба ведучого нової програми.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости