Стартував "Кубок ПФЛ"

3 марта 2009, вторник. 12:57


Відкриваючи турнір, президент ПФЛ Святослав Сирота зазначив, що для багатьох його учасників це буде не лише серйозний спаринг, а й можливість привернути на себе увагу тренерів та селекціонерів. Яких, до речі, цього дня в Щасливому зібралося чимало.

У першому півфінальному поєдинку зустрілися студентська збірна України та збірна другої ліги групи "А". Основний час цього напруженого поєдинку завершився внічию 1:1. Цікаво, що обидва м'ячі були забиті з 11-метрової позначки. У серії післяматчевих пенальті гору взяла студентська збірна. Підопічні Володимира Лозинського перемогли своїх опонентів з рахунком 3:1 і вийшли до фіналу.

У другому півфінальному матчі зустрілись збірна першої ліги та збірна другої ліги групи "Б". У цій грі переможець визначився в основний час. Із рахунком 2:1 перемогу святкувала збірна другої ліги групи "Б". До речі, ця команда, яку тренує Ігор Жабченко, догравала зустріч в меншості.

3 березня об 11:00 на турнірі буде зіграно матч за 3 місце. Збірна першої ліги зустрінеться із збірною другої ліги групи «А». А у 16:00 – фінал. У головному матчі змагань студентська збірна України поміряється силами із збірною другої ліги групи «Б».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости