Футбольне питання під час епідемії грипу

1 ноября 2009, воскресенье. 09:28


У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що виникла у дев’яти областях країни, а також запровадженням спеціальних профілактичних заходів по всій території держави відбулася оперативна робоча зустріч президента Федерації футболу України з міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Григорій Суркіс та Юрій Павленко проаналізували обставини, що склалися внаслідок розповсюдження у західних регіонах епідемії грипу, і обговорили у цьому зв’язку можливі варіанти проведення спортивних змагань, які мають національний та міжнародний статус. Зокрема йшлося про календарні футбольні матчі чемпіонату країни та міжнародні ігри під егідою УЄФА-ФІФА за участі вітчизняних професіональних клубів та збірної команди України.

Керівники відомств акцентували увагу на тому, що саме Федерація футболу та Міністерство спорту згідно чинного законодавства є відповідальними з боку держави за прийняття конкретних рішень у сфері організації та проведення футбольних змагань на її території. Тому ажіотаж навколо теми про перенесення та відміну футбольних матчів насправді виник з подачі деяких некомпетентних осіб, котрі не мають відповідних повноважень робити жодних офіційних заяв з цього приводу.

Президент ФФУ та очільник Мінсім’ямолодьспорту домовилися вже наступного тижня затвердити спільний план дій з метою узгодження позиції українського уряду в умовах надзвичайної епідеміологічної ситуації та міжнародних футбольних інстанцій УЄФА-ФІФА, які також будуть адекватно реагувати на форс-мажорні обставини.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости