ТК "Футбол" підписав Роберто Моралеса

3 сентября 2010, пятница. 14:12


ТК “Футбол” підписав відомого українського спортивного коментатора. Про це “Gazeta.ua” розповів директор каналу Олександр Денисов.

“В даний момент ми підписали договір зі ще одним спортивним коментарем – Роберто Моралесом. Він коментуватиме матчі зарубіжних чемпіонатів та українську Прем’єр-лігу. Наші трансфери цього літа – це Вацко і Моралес.”

Роберто Моралес – це справжнє ім’я коментатора, а не псевдонім. Батько Моралеса – чилієць, а мати - українка.

Роберто закінчив історичний факультет Запорізького університету з курсу “Новітня історія України”, після чого якийсь час працював на обласному телебаченні. Перший досвід коментатора здобув ще під час навчання: коментував гру Бельгія — Франція 27 березня 1996 року (0:2).

Деякий час жив у Чилі, до 2005 року мав чилійське громадянство. Працював на “Новому каналі”, “Інтері”, “Мегаспорті” (разом з Ігорем Цигаником вів програму “Відверто про футбол”).

Моралес одружений. Разом з дружиною Оксаною виховують сина Даніеля та доньку Марійку.

Нагадаємо, на початку серпня цього року коментаторем “Футболу” став Віктор Вацко. На каналі також працюють Олександр Тингаєв, Сергій Панасюк, Андрій Малиновський і Кирило Круторогов. Постійними експертами каналу є Сергій Морозов, Йожеф Сабо та Вадим Євтушенко.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости