"Футбольний уїк-енд" вийде з нової студії та з оновленими рубриками

16 февраля 2011, среда. 15:38


20 лютого програма «Футбольний уїк-енд» на ТРК «Україна» вийде з нової студії, оформленої в стилі хай-тек. Про це повідомляє прес-служба каналу.

У студії встановлено плазмовий екран, на якому відображатимуться теми програми. Також тепер є технічна можливість запрошувати гостей до студії та робити прямі включення.

У проекті з'явиться нова рубрика про підготовку до «Євро-2012» - «Курс Євро».

В першому випуску нового сезону «Футбольного уїк-енду» можна буде побачити: ексклюзивні репортажі про підготовку «Шахтаря» до матчу з «Ромою» та все міжсезоння українських клубів; інтерв'ю головного тренера суперників «Динамо» з «Бешикташа» Бернда Шустера; хепі-енд розлучення «Металіста» і Марко Девіча; огляди європейських матчів українських клубів. У програму також повернеться рубрика «Прокол-прикол» з підбіркою найкумедніших моментів з футбольних подій за тиждень.

Нагадаємо, проект виходить щонеділі 22:20. Щопонеділка на каналі «Футбол» програма транслюється у повторі з перекладом мовою жестів.

Як повідомили ТК у прес-службі, потужності нової студії використають для виробництва й інших спортивних проектів телеканалів «Медіа Групи Україна» - з неї виходитимуть програми телеканалу «Футбол»: проект «Один на один» (передбачає спілкування ведучого та гостя) та оглядова програма про український і європейський футбол.

Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости