На ФК "Тернопіль" треба два мільйони

24 января 2012, вторник. 22:18


Більшість коштів для фінансування команди керівництво міста, яке опікується муніципальним футбольним клубом "Тернопіль", розраховує отримувати через продаж абонементів.

Почесний президент "Тернополя" та міський голова Сергій Надал 23 січня заявив, що саме такий продаж квитків – через фірми, які даруватимуть їх своїм працівникам, сприятиме високій відвідуваності матчів команди. А вона з наступного сезону має грати у професійній футбольній лізі. Відповідну заявку у федерацію подали 16 січня.

- На стадіоні є 15 тисяч місць, - каже мер. - Ми запропонуємо організаціям купити абонементи для своїх працівників. Потім їх видаватимуть на підприємстві у вигляді премій і заохочень. За матч ми так зможемо мати до 300 тис. грн. Це гроші - немалі. До того ж, ігор у Тернополі може відбутися щонайменше шість у рік.

Загалом, як він каже, професійний футбольний клуб місту коштуватиме до 2 млн грн на рік.

До речі, у Тернополі цього року чекають європейські команди.

- Уже відомо, що європейський чемпіонат із футзалу проходитиме в 2012-му в Тернополі, - заявив міський голова Сергій Надал 23 січня. – Іншим містом-господарем змагань буде Донецьк.

Організатори, як варіант місця для проведення турніру, розглядали також Київ. Утім, потім вирішили, що Тернопіль – достойні ший за столицю. Такий висновок вони зробили, проаналізувавши, з яким успіхом у нас минув у 2011-му чемпіонат із водно-моторного спорту, стверджує міський голова.

- Точно знаю, що у цих змаганнях братимуть участь команди з Німеччини та ще кількох держав Євросоюзу, - додає він.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости