ПФЛ ініціює перевірку діяльності Анатолія Конькова

6 марта 2014, четверг. 13:07


У четвер, 6 березня, відбулося засідання Центральної Ради ПФЛ, у ході якого було підняте питання відсутності конструктивної співпраці ФФУ з ПФЛ та її клубами.

Також темою обговорення членами Центральної Ради стали можливі порушення президентом ФФУ Коньковим в частині управління фінансами ФФУ та публічна заява президента ФФУ про неучасть національної збірної команди України у матчі зі збірною США.

Під час дискусії учасники засідання постановили відкрити клопотання перед Виконкомом ФФУ щодо проведення детальної перевірки та службового розслідування стосовно опублікованих у ЗМІ компрометуючих документів про порушення Анатолієм Коньковим управління фінансами ФФУ, для чого необхідно негайно утворити Робочу групу з представників колективних членів та Адміністрації ФФУ за обов’язкової участі в її роботі представників ПФЛ з наступним наданням зроблених висновків Виконкому ФФУ для прийняття відповідного рішення.

У разі підтвердження фактів порушень фінансової дисципліни ФФУ, члени Центральної Ради залишають за собою право звернутися до Виконкому з ініціативою негайно скликати надзвичайний позачерговий Конгрес ФФУ та розглянути питання про переобрання президента Федерації футболу.

Нагадаємо, що сьогодні у Києві розпочався Виконком ФФУ, на якому може бути розглянуто "питання Конькова".





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости