Шахтар - Баварія 0:0. Післяматчева прес-конференція Хосепа Гвардіоли

18 февраля 2015, среда. 00:24


Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола поспілкувався з представниками ЗМІ після матчу з "Шахтарем", що закінчився нічиєю 0:0.

%video=54e42fdc4a52a%

- Які враження від гри? Наскільки ви задоволені чи не задоволені матчем?

- Це була хороша гра і хороший вечір. Особливо мені сподобався перший тайм. Ми створили 3-4 хороші моменти. Ще я задоволений, що ми не дозволили "Шахтарю" щось створити. Стримали Дугласа і Тейшейру. Але ми маємо тепер перемагати у Мюнхені.

- З урахуванням того, що ваша команда фаворит протистояння, ви задоволені?

- Ми маємо виграти у Мюнхені.

- Чому Роберта Левандовски не було сьогодні в стартовому складі?

- Це було моє рішення.

- Ви часто емоційно коментували події на полі і рішення арбітра. Чому?

- Це мій характер. Тут все просто.

- Ви казали до гри, що до матчу важливо не недооцінити суперника. Ваші підопічні виконали установку на гру? І чому "Баварія" так мало створила біля воріт "Шахтаря"? Донеччани вас здивували?

- В нас було доволі багато моментів. Хочу відзначити, що ми не дозволили "Шахтаря" створювати моменти. Установка на матч була такою, щоб стримувати контратаки суперника, стримувати Косту, Тейшейру та інших. Це швидкі футболісти і ми мали їх стримати. І це добре. У Лізі чемпіонів створити 3-4 моменти за матч – це добре. А в нас були моменти – і в Мюллера, і в Роббена.

- З боку вашої команди точно не було недооцінки суперника?

- "Шахтар" зіграв так як я очікував. Я задоволений, що ми багато тримали м’яч і не дозволили донеччани так як вони вміють грати. В другому таймі було важче, але першій половині ми зіграли добре і я задоволений.

- Алонсо виглядав не дуже впевнено. Як прокоментуєте його сотий матч у Лізі чемпіонів?

- Він дуже добре зіграв.

- Який "Шахтар" був сильніший: той, який зустрічався з вашою Барселоною, чи цей?

- Насправді між тою і цією командою невелика різниця. Але гравці змінилися: тоді були Фернандіньо, Жадсон, Вілліан. Зараз інші виконавці. Але ці футболісти теж сильні. Я задоволений як ми зіграли. Можливо, в Німеччині нашу гру оцінять критично. Але я задоволений, бо знаю як "Шахтар" сильно грає і як важко проти нього.

- Сьогодні матч проходив наче на нейтральному полі. На вашу думку буде справедливо матч відповіді зіграти на нейтральній території, наприклад, в Польщі?

- Рішення щодо місця проведення матчу відповіді приймає УЄФА, тому я не буду тут нічого коментувати. Але я надіюся, що Шахтар зможе повернутися до себе додому і люди в Донецьку насолоджуватимуться футболом.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости