Динамо - Фіорентина 1:1. Післяматчева прес-конференція Сергія Реброва

17 апреля 2015, пятница. 01:41


Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров відповів на питання представників ЗМІ після матчу з "Фіорентиною" (1:1).

- Сьогодні була важка гра, як і всі ігри в Лізі Європи. Це чвертьфінал, і ми розуміли, з якою командою граємо. Якби в перерві нам сказали, що підсумковий рахунок буде 1:1, ми б подумали, що це заслужено. У першому таймі «Фіорентина» створила достатньо моментів. Були моменти і у нас, і у них. У другому таймі діяли на контратаках. Гра закінчилася нічиєю, але у нас ще є гра-відповідь, потрібно до неї готуватися. Зараз хлопці засмучені в роздягальні, але ми розуміємо, що завтра буде новий день, і потрібно готуватися і намагатися пройти далі.

- У першому таймі ви часто підкликали до себе Сергія Сидорчука. Які установки ви йому давали? З чим пов'язані заміни двох центральних півзахисників?

- У "Фіорентини" в центрі півзахисту підібрані хороші, якісні виконавці, і нам потрібно було перекрити середину поля. Ми підказували і Віталіку, і Сергію, щоб вони не покидали свою зону, тому що "Фіорентина" грала дуже небезпечно за рахунок проникаючих пасів. Ми підказували, тому що Сергій дуже любить заграватися, любить йти у відбір, але іноді втрачає позицію. Тому іноді підказували, це абсолютно нормально. Віталік після першого тайму сказав, що у нього болить спина. Обидві заміни були вимушеними. Видно було, що хлопці віддали всі сили боротьбі, і їх складно в чомусь дорікнути.

- Наскільки серйозна травма у Антунеша? Чи все в порядку з фізичними кондиціями у команди, адже в кінці гри Ярмоленко і Ленс явно втомилися, щоб робити ривки.

- Що стосується Антунеша, поки не знаю, завтра вранці йому зроблять МРТ, і тоді будемо знати, наскільки серйозна у нього травма.

Що стосується фізичного стану - ми сьогодні грали проти дуже хорошої і якісної команди. Таких ігор дуже мало в чемпіонаті України. Ви подивіться на середній вік наших хлопців - 20-21 рік. Звичайно, їм непросто. Коли втратили ініціативу у грі з такою іменитою командою, як "Фіорентина", можливо, в психологічному плані наші гравці були втомленими.

Ленс пропустив дуже багато - більше трьох тижнів, він тільки входить у свою форму, але по віддачі в сьогоднішній грі до нього претензій у мене немає. Що стосується Андрія Ярмоленка - так, він втрачав досить багато м'ячів, таке буває, але він старався, працював на команду. Так само, як і всі інші.

- Наскільки на гру вплинула вимушена заміна Антунеша? Здалося, що на перших хвилинах він не встигав за Салахом, і причина заміни - не тільки в травмі.

- Думаю, так, однозначно, заміна не тільки через травму. Салах вигравав у нього. Можливо, Антунеш не вистачало свіжості. Я не можу зараз пояснити це, потрібно переглянути гру і поговорити з самим Антунешом. Звичайно, неприємно втрачати гравця в першому таймі і використовувати заміну, яку можна було залишити на другий тайм. Нічого страшного, головне, що всі хлопці дограли до кінця, оборонялися всією командою. Звичайно, прикро пропускати гол на останніх хвилинах. Але нічого, є ще матч-відповідь.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости