На матч із "Шахтарем" у Кубку УЄФА "Тоттенхем" знову вийде другим складом

26 февраля 2009, четверг. 16:53


Сьогодні, 26 лютого, в Лондоні на донецький "Шахтар" чекає матч у відповідь 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти "Тоттенхема". Перший поєдинок завершився упевненою перемогою "Гірників" (2:0), і лише диво може перешкодити підопічним Мірчи Луческу вийти в наступний раунд.

"Тоттенхем" - "Шахтар"

Стадіон: "Уайт Харт Лейн"

Трансляція: о 21:30 на ТРК "Україна"

Арбітр: Паоло Тальявенто (Італія)

В обох команд різні пріоритети. Якщо у "Шахтаря" стоїть завдання якнайдалі пройти в Кубку УЄФА, то у "Тоттенхема" - боротьба за збереження прописки в Прем'єр-лізі. Враховуючи надщільний графік "Шпор" (вже в неділю у них фінал Кубка англійської ліги), цілком логічно, що європейським кубком вирішили пожертвувати.

"Наша головна мета - збереження прописки в Прем'єр-лізі, і це навіть не обговорюється! При цьому, природно, і у фіналі Кубка ліги ми теж не можемо дозволити зіграти не на повну силу. Залишається "пожертвувати" Кубком УЄФА", - заявив головний тренер "Тоттенхема" Харрі Реднапп.

"Це не означає, що ми відмовляємося від боротьби, просто за шанс пробитися в наступний раунд боротиметься молодь. Зрозумійте мене правильно, потрібно просто тверезо дивитися на речі. Нам катастрофічно не вистачає часу. Нам навіть ніколи відвідати кравецьку майстерню, щоб зняти мірки для урочистих костюмів для фіналу Кубка ліги! Цілком можливо, що на "Уемблі" в неділю я красуватимуся в піджаці, який рік тому пошили для Хуанде Рамоса (колишнього тренера команди - прим.ред.)".





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости