Збірна України U-21 вийшла до фіналу Кубку Співдружності

25 января 2013, пятница. 17:05


25 січня у півфінальному матчі Кубку Співдружності молодіжна збірна України U-21 здобула вольову перемогу над командою Литви з рахунком 2:1, та вийшла до фіналу турніру. Вирішальний поєдинок Кубку Співдружності відбудеться у неділю.

Українці невдало розпочали матч, пропустивши гол у власні ворота вже на п’ятій хвилині − відзначився захисник команди суперників Донатас Накрошиус.

Протягом усього першого тайму підопічні Сергія Ковальця мали тотальну перевагу над суперником, яку, щоправда, перетворити у забиті м’ячі ніяк не вдавалося. Удари гравців "Севастополя" Володимира Коваля та Олександра Караваєва цілі не досягли, а півзахиснику київського "Динамо" Владиславу Калитвинцеву не вдалося пробити литовського голкіпера.

По перерві наставник української збірної провів ряд замін, а ігрова та територіальна перевага української "молодіжки" наростали з кожною хвилиною й вилилися у вилучення захисника литовської команди Марюса Мешкініса. Півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Руслан Бабенко зрівняв рахунок з пенальті на 69-й хвилині.

Перемогу молодіжній збірній України приніс влучний удар нападника київської "Оболоні" Юрія Яковенка за п’ять хвилин до закінчення зустрічі. Завершення матчу ознаменувалося подвійним вилученням у складі обох команд − литовського форварда Лукаса Спальвіса та українського захисника Дмитра Рижука.

27 січня українська "молодіжка" зіграє у фінальному матчі з переможцем пари Росія − Білорусь.

Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы
Фото - com-cup.com




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости