Катастрофа: Элина Свитолина проиграла в 1/16-й Roland Garros посредственный румынке

1 июня 2018, пятница. 16:40


Тепер вже екс-четверта ракетка світу Еліна Світоліна не змогла пробитися до 1/8 фіналу відкритого чемпіонату Франції.

Щойно в матчі третього кола українська тенісистка програла 30-річній румунці Міхаелі Бузарнеску (WTA №33) – 3:6, 5:7

Матч для Світоліної складався дуже непросто з самого початку. У першому сеті Еліна виглядала відверто скутою і багато помилялася. Про це свідчать такі цифри: українка виграла лише 50% очок з першої подачі, тоді як її суперниця – 72% з приблизно рівним відсотком першої подачі (62 проти 64-х); Бузарнеску зробила 14 «віннерсів» проти тільки трьох у українки.

У першій половині другого сету ці тенденції збереглися. Не дивно, що Бузарнеску вела 2:3, 3:4. Сенсація за таких обставин виглядала цілком реальною. Проте у вирішальний момент Світоліна зібралася, виграла поспіль два гейми і, здавалося, зламала хід зустрічі на власну користь. Однак врешті в 12-му геймі наша тенісистка подавала, щоб залишитися в матчі. Ніби й почала непогано. Вела 40:15, але програла чотири розіграші поспіль, а з ними й матч.

Для Еліни ця поразка стала справжньою катастрофою. За підсумками Roland Garros українка ризикує випасти з першої десятки світового рейтингу.

Бузарнеску ж у першому в житті матчі четвертого кола Grand Slam зіграє з 13-ю ракеткою світу Медісон Кіс зі США, яка сьогодні вранці обіграла в двох сетах японку Наомі Осаку.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости