Черкаський "Славутич" залишать шестеро футболістів

25 июня 2013, вторник. 20:31


Головний тренер черкаського "Славутича" Ігор Петров розповів про найближчі плани команди під час навчально-тренувального збору.

"Футболісти працюють у режимі дворазових тренувань, одне з яких – загально-фізична підготовка. На 29 червня запланована товариська зустріч у Конча-Заспі з дублюючим складом ФК "Динамо" (Київ).

Більш усього, що 1 липня національна студентська збірна команда України у рамках підготовки до Всесвітньої Універсіади проведе у Черкасах тренувальний матч із ФК "Славутич". Гру планується почати о 17.00.

Щодо кадрових змін, то у "Славутичі" знаходяться на перегляді ряд футболістів. У цьому напрямку намагатимемося передивитися якнайбільше кандидатів на потрапляння до складу команди. Більш усього за згодою сторін будуть розірвані контракти із Саїдом Белмохтаром, Антоном Монаховим, Сергієм Савченком, Валерієм Юрчуком, Сергієм Ревою та Дмитром Момотенком", - говорить Петров.

Нагадаємо, що Ігор Петров був призначений головним тренером черкащан після того, як Сергій Пучков розірвав контракт з черкаським клубом і очолив запорізький "Металург".



В статье: Вторая лига


Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости