Кубок регіонів УЄФА. ФК Калуш - АФ П'ятихатська 1:1

17 июля 2014, четверг. 23:17

Олександр Дем'янчук Автор UA-Футбол

Всеукраїнський відбірковий турнір до Кубку Регіонів УЄФА

Івано-Франківська обл. м. Калуш стадіон "Хімік" 350 глядачів

Арбітр: Плахов О.; асистенти арбітра: Бамбурак В; Кошура А. (всі - Чернівці)

Спостерігач арбітражу: Геренда Є. (Івано-Франківська обл.)

ФК Калуш - АФ П'ятихатська 1-1 (1-1)

ФК "Калуш": Вандзіляк, Третяк, Драган Н. (Щербина, 72), Борисевич (Рибатчин, 71), Вовчук, Мельник, Блащук, Кущецький, Микуляк, Кравців (Олевич, 59), Новицький (Драган А.,37)

Тренер: Роман Драган

АФ П'ятихатська: Панібратець, Малий, Кулібаба, Ковтуненко, Осипов, Запорожець, Шушпанов (Яковенко, 76) Чорний (Мильченко, 41), Коломієць (Терпілов, 75), Коломоєць (Скоров, 14), Ланецький

Тренер: Юрій Кевліч

Голи: Драган Н., 45 - Коломоєць, 10 ;

Попередження: Микуляк, 63; Драган А, 83; Мельник О,90+1; - Скоров, 25; Терпілов, 73; Осипов, 90+1;

Калуський мир

В заключному матчі відбіркового турніру за право представляти Україну в 9-му розіграші "Кубку Регіонів УЄФА" зустрічалися ФК Калуш та АФ П'ятихатська. І якщо команду з кіровоградщини для того, щоб перемогти у змаганнях влаштовувала нічия, то калушанам, щоб стати першими потрібно було перемагати з різницею в три та більше м'ячів. Будь-який інший результат матчу виводив на першу сходинку ФК Ретро з Черкащини.

Для господарів відбіркового турніру гра почалася по тому ж сценарію, що й дебютний матч з ФК "Ретро". Невдало атакували ворота суперників, а натомість пропустили самі. Схоже, що ніяких висновків з першої зустрічі калушани не винесли.

Проте, до честі господарів цього разу вони не знітилися і продовжували шукати щастя біля воріт суперника. Часом здавалося, що м'яч от-от опиниться у воротах кіровоградців, але фортуна знову вирішила стати дванадцятим гравцем АФ "П'ятихатської".

Так тривало до кінця першого тайму. Коли вже стрілка сикундомір робила 45 оберт калушанам вдалася блискуча комбінація правим краєм. Блащук в стіночку обігрався з Назаром Драганом, послідував пас праворуч на Борисевича, який в свою чергу віддав шикарну передачу на сина головного тренера господарів. Назару нічого не залишалося, як завдати точного удару по воротах суперника.

Цікаво, що вже за мить калушани з того ж таки правого флангу провели швидку атаку, яка завершилася прострілом Борисевича. Але цього разу м'яч після удару Кравціва головою пройшов трохи вище воріт. В перерві матчу пройшла традиційна лотерея, яку організовує ФК "Калуш". Кожен вболівальник, який придбав благодійний квиток на матч отримував шанс виграти цінний приз.

Другий тайм пройшов за тотальної переваги господарів. Відсоток володіння м'ячем мабуть був десь 80 на 20. Проте безліч ударів, прострілів та небезпечних кросів з різних дистанцій не дали результату. Врешті-решт у кінці поєдинку місцеві вболівальники вже почали підтримувати кіровоградців. Адже, як грі, так і візуально ця команда за 3 дні турніру сподобалсь своєю самовіддачею, витримкою та шаленим фартом голкіпера.

Фінальний свисток головного арбітра матчу зафіксував гросмейстерську нічию 1-1, яка подарувала путівку у Молдову та кубок переможця турніру АФ "П'ятихатська".

Відео матчу



В статье: ФК Калуш

Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости