"Яку мету переслідують у Львові?"
Звернення першого віце-президента ФК "Оболонь"

6 апреля 2006, четверг. 01:29


На адресу президента ФФУ Григорія Суркіса було відправлено лист за підписом першого віце-президента ФК „Оболонь” Київ Олександра Алімова. Таким чином керівництво столичного клубу відреагувало на закиди деяких ЗМІ стосовно того, що спонсорська угода з ФФУ про підтримку національної збірної команди України на чемпіонаті світу 2006 року в Німеччині може стати одним із головних чинників виходу однойменного клубу до вищої ліги чемпіонату України у сезоні 2006/07 рр.

ЗВЕРНЕННЯ

Останнім часом на офіційному сайті футбольного клубу «Карпати» (Львів) та в друкованих виданнях, які належать львівському клубу з'являються матеріали, в котрих публікувалася інформація щодо діяльності ФК «Оболонь» та акціонерного товариства «Оболонь», котре є генеральним спонсором однойменного футбольного клубу.

Зокрема, на сайті «Карпат» 21 січня нинішнього року було опубліковано матеріал під назвою «У вищу лігу - за 5 мільйонів?» (його можна прочитати тут: http://www.fckarpaty.lviv.ua/cat/newskarpaty/?news_id=15&mode=full), у якому на адресу київського клубу, що є безпосереднім конкурентом львів'ян у боротьбі за путівку до вищої ліги пролунали безпідставні натяки щодо того, яким чином угода про спонсорство між ЗАТ «Оболонь» і Федерацією футболу України та національною збірною може вплинути на долю столичної команди в першій лізі. Факт публікації цього матеріалу на офіційному сайті львівського клубу, безумовно, свідчить що такі думки автора розділяє і керівництво «Карпат». Але жодного факту, який би свідчив про закулісні ігри «Оболоні» ні автор, ні представники клубу не надали. Все зводиться до безпідставних натяків, що, безперечно, впливають на репутацію ФК «Оболонь» та генерального спонсора клубу. Невже керівництво «Карпат» не розуміє, що підтримавши збірну, котра вперше в своїй недовгій історії завоювала право грати в фіналі чемпіонату світу ЗАТ «Оболонь» перш за все дбає про репутацію всієї країни, всього українського футболу, а не про власні містечкові інтереси.

Тим часом, після матчу між «Карпатами» та сумським «Спартаком» у пресі (в тому числі і у львівських газетах) з'явилися публікації, де їх автори висловлюють щирі сумніви щодо збереження принципів чесної гри у цьому поєдинку. Поки що остаточний висновок щодо цього матчу не зроблено, але сподіваємося висновок комісії буде справедливим. До речі, керівництву «Карпат» не варто шукати в цьому «руку» «Оболоні», бо наш клуб не має ніякого відношення до появи подібних публікацій. Тим паче у львівських газетах, котрі за великим рахунком контролюються власниками цього регіону.

Ми щиро сподіваємося, що Професіональна футбольна ліга та Федерація футболу України детально проаналізує та розбереться у всіх висловлюваннях, котрі лунають з вуст представників львівського клубу та з'являються у пресі і безпідставно плямують не тільки наш клуб, а весь український футбол.

Наостанок хочемо зазначити, що нинішнє турнірне становище «Оболоні» непросте і гравцям та тренерському штабу потрібно буде докласти чимало зусиль аби виконати поставлене перед ними завдання - завоювати путівку до вищої ліги. Та «Оболонь» завжди грала чесно і надалі доводитиме свою перевагу над суперником тільки на футбольному полі, адже будь-які сумнівні закулісні ігри просто неприйнятні для «Оболоні».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости