Перша ліга. "Енергетик" - "ІгроСервіс" 1:0. Півроку без перемог минули

24 марта 2008, понедельник. 00:24


Енергетик 1:0 ІгроСервіс
Гордієнко 90  
Хомин, Шалата, Качур, Лазорик, Яневич, Микуш (Барчук, 83), Мігалатюк (Крохмаль, 55), Чернов (Гуменюк, 75), Гірча, Панас, Гордієнко   Лазарчук, Підгайний, Чернік, Мартинов, Березовський, Бондарчук, Ібрагімов (Ляхович, 90+1), Матвійчук (Морозов, 46), Колесник, Якименко, Бобаль (Симончук, 86)
Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы
Крохмаль 68, Микуш 80, Гордієнко 90
 
Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы
Мартинов 12, Колесник 40, Бобаль 56, Чернік 66, Березовський 86

Перед стартом другого кола у заявці «Енергетика» з’явилося одразу одинадцять нових прізвищ. Проте у перших весняних матчах основу команди й далі складає стара гвардія (в матчі з «ІгроСервісом» з’явилося лише два новачки – Яневич і Гірча). Саме їй належало обірвати свою піврічну безвиграшну серію, адже бурштинці не перемагали із 16 вересня. Що цікаво, тоді їм також протистояв представник сонячного півострова – «Кримтеплиця».

В дев’яти матчах, що передували зустрічі з сімферопольцями, «енергетики» спромоглися набрати лише три очки! Ситуація давно набрала загрозливих обрисів для прикарпатців. Ще кілька невдач і… «ІгроСервіс», між тим, у першому колі зажив слави найгіршої виїзної команди. Поза рідними стінами кримчани здобули всього одне очко, ще у стартовій грі сезону проти «Геліоса» (0:0).

У ніч перед грою немилосердно лив дощ, який остаточно вщух лише за дві години до гри. Поле, зрозуміло, було важким. Господарі виявляли більшу активність в атакувальних діях, проте відсутність в їх складі футболістів-гренадерів не дозволяла притиснути суперника до власних воріт. Не виходила котргра і у гостей. Відтак нулі на табло після першої 45-хвилинки цілком відповідали ситуації на футбольному полі.

Не змінилася вона і в другому таймі. Попри всі зусилля прорватися у володіння Лазарчука «енергетикам» не вдавалося. Публіка мовчки стежила за тим, що відбувається на футбольному полі, пожвавившись лише на 54-й хвилині після дальнього постріла-парашута Яневича. М’яч летів під поперечку, але воротар перевів його на кутовий. Трохи згодом після невеличкої паніки у карному майданчику кримчан мав нагоду завдати прицільного удару Микуш, та він у ворота не влучив. Оце, мабуть, і всі гострі моменти біля воріт «ІгроСервіса». Гості взагалі нічим особливим в атаці не відзначилися. Словом, все йшло до нічиєї.

…На другій компенсованій хвилині сімферопольці організували таку-сяку контратаку. «Енергетики» зупинили її на вході до власного штрафного майданчика. М’яч опинився у Крохмаля, який міг просто винести його подалі від воріт. Новачок «Енергетика», однак, вибрав інший варіант, скерувавши кулю на лівий фланг. Гуменюк наздогнав м’яч біля бокової лінії і прокинув його далі. Атаку суперника кримчани зупинили з порушенням правил. Цей фол став для гостей фатальним. Власне, перша спроба Яневича (він виконував стандарт) завершилася, як і всі попередні – гості без надзусиль розрядили ситуацію біля власних воріт. Проте «шкіряний» знову потрапив до Яневича, який з другої спроби знайшов на дальній стійці Гордієнка. Кращий бомбардир «Енергетика» свого шансу не втратив, поціливши головою у дальній кут воріт. Як раділи бурштинці, ви напевно здогадалися.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости