Перша ліга. "Зірка" - "Волинь" 2:2. Шевелюхін та Лопес рятують "Волинь"

25 июля 2009, суббота. 19:47


"Зірка" - "Волинь" 2:2

Голи: Давидов 28, Кочура 30 - Шевелюхін 60, Лопес 69

«Зірка»: Єрещенко, Котелюх, Чорномаз, Басов, Курневич (Поліщук, 88), Вечтомов, Данченко (Бундаш, 78), Кочура (Ломко, 77), Давидов, Кордюк (Шибко, 61), Морозов.

«Волинь»: Ндоє Ісса, Шевелюхін, Мостовий, Циркуленко (Марковець, 44), Лісовий, Шарпар, Снітко (Карковський, 87), Пічкур, Кабанов (Піщур, 46), Рибальченко (Кінаш, 34), Шаврін.

Попередження: Давидов, 13, Бундаш, 81 – Мостовий, 29, Лісовий, 73.

Звітний матч для кіровоградської «Зірки» був дебютним у першій лізі на рідній арені, і після розгромної поразки від ПФК «Севастополь» у першому турі з рахунком 0:4 в протистоянні з «Волиню» господарі будь що намагалися реабілітуватися. І їм це вдалося. По ходу матчу вони старалися не поступатися в єдиноборствах з більш атлетичними футболістами гостей, грали з великим бажанням та самовіддачею. Саме підопічні Ігоря Жабченка і створили перший небезпечний момент в матчі: з вигідної позиції в дебютному матчі Олег Давидов не поцілив у створ воріт гостей. На далі команди грали в цікавий, наступальний футбол; кіровоградці, програючи у фізичній міцності більш габаритному супернику, компенсували чудовою самовіддачею. І завдяки такій грі господарі в середині першої половини матчу двічі заставили капітулювати голкіпера Ндоє Ісса: спочатку ударом зі штрафного відзначився Олег Давидов, а через декілька хвилин, після порушення правил у власному штрафному майданчику, Олександр Кочура чітко виконав вирок – 2:0 на користь кіровоградської «Зірки». Такого розвитку футболісти «Волині» явно не очікували, після пропущених голів, явно перебували в не доброму стані. Адже арбітр матчу відразу мав призначати і друге пенальті за явне порушення правил проти нападника «Зірки» Олександра Морозова, але той епізод залишив без уваги. На відпочинок команди пішли за рахунку 2:0 на користь господарів.

У другому таймі Віталій Кварцяний кинув в бій кращого бомбардира минулого сезону Олександра Піщура, який замінив не досить активного Тараса Кабанова. Луцькі футболісти великими силами пішли вперед, за що відразу могли поплатитися, але Олександр Морозов протягом декількох хвилин реалізував три надзвичайно вигідних моменти; а міг би довести рахунок до розгромного. А так не забиваєш ти, забивають тобі: гостям вдалося все ж зрівняти рахунок в матчі. Спочатку Шевелюхін вдало зіграв на добиванні, а потім бразильський легіонер «Волині» Рамон Лопес через 17 хвилин після своєї появи на футбольному полі ударом низом заставив Романа Єрещенка діставати м’яч з власних воріт.

На далі гості мали більше моментів для взяття воріт суперника, але то фортуна відверталася від них, то голкіпер суперника відмінно грав. У господарів запам’ятався чудовий прохід екс-гравця «Волині» Павла Чорномаза, якого захисники гостей грубо зустріли у штрафній площадці – знову головний арбітр матчу «промовчав». Тримаючи в напрузі вболівальників до кінця матчу рахунок на табло не змінився: кіровоградська «Зірка» та луцька «Волинь» розійшлися миром – 2:2. Що ж після двох виїзних матчів «Волинь» повертається додому з чотирьом очками. Будемо чекати третього туру, який в матчах за участю цих команд, будемо сподіватися, принесе чимало цікавих футбольних миттєвостей.

Ігор Жабченко:

Ми хотіли реабілітуватися за попередню поразку і нам це вдалося. Сьогодні мої хлопці показали чудову, самовіддану гру. На далі будемо доукомплектовуватися, час ще є. В це міжсезоння нас залишило чимало виконавців, складно за такий короткий час побудувати нову команду, тому і маємо дещо не стабільну гру.

Віталій Кварцяний:

Я не правильно спланував два виїзні матчі, футболістів на них не вистачило. Не хотів два рази їздити: з Овідіополя мали відпочинок на морі. А в матчі проти «Зірки» вони дещо «зварилися» грали по піжонські. Я намагався весь матч догукатися до них, але так і не зміг. За підсумками цього матчу в мене є питання до гравців середньої лінії, нападу, воротаря.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости