Перша ліга. "Прикарпаття" - "Десна" 0:1. 0:13!

11 сентября 2009, пятница. 19:04


"Прикарпаття" - "Десна" 0:1

Гол: Єрмоленко 66

«Прикарпаття»: Єршов, Зарицький, Орлатий, Мельничук, Зелді (В. Барчук, 68), Гребінський, Деркач, Ревуцький, Вірстюк (Коржук, 57), Худоб’як, Микуляк (Іванишин, 46).

«Десна»: Пилипенко, Боровков, Євстафієв, М. Стоян, Анікеєв, Кобець, Поспєлов (Сердюк, 46), Кондратюк, Єрмоленко (Старенький, 89), А. Кандауров (Кожемяченко, 70), Мостовий (Грибанов, 46, Єлісєєв, 90+3).

Попередження: Ревуцький, 54 – Кондратюк, 43, Сердюк, 83, Пилипенко, 90+1.

Падіння «Прикарпаття» триває. Сплативши в останній момент заявковий внесок, івано-франківці аж ніяк не вирішили усі свої проблеми. Поразка від «Десни» стала шостою поспіль. При цьому прикарпатці не спромоглися забити суперникам жодного м’яча. Натомість в свої ворота пропустили 13! Безпорадності атакам команди додає відсутність травмованого Івана Щеглюка, на рахунку котрого три з чотирьох голів «Прикарпаття».

От і у звітному матчі господарі весь перший тайм марно намагалися дістатися воріт «Десни». У гостей гра взагалі не клеїлася. Наставник деснянців Олександр Рябоконь після гри киватиме на спеку і незадовільний стан газону. Зате по перерві чернігівці пожвавішили. Голкіпер «Прикарпаття» знову мусив демонструвати власну майстерність, нейтралізуючи випади суперника. Рятував-рятував, а потім у доволі простій ситуації узяв та й випустив «плямистого» з рук. Цим миттєво скористався Руслан Єрмоленко.

У господарів ще було майже півгодини на порятунок, однак після пропущеного м’яча гра у них повністю розладналася. Третій матч поспіль «Прикарпаття» поступається суперникам з рахунком 0:1. Та якщо після попереднього домашнього поєдинку з «Севастополем» глядачі проводжали господарів оплесками, то тепер... Ось так коротко про чергові муки, перепрошую, події на стадіоні «Рух».




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости