Наставники ФК “Львів” та ПФК “Севастополь” не в захваті від рішення арбітра про перенесення матчу

14 марта 2010, воскресенье. 22:49


14:40. До початку матчу ФК “Львів” - ПФК “Севастополь” залишилось двадцять хвилин. Гравці обох команд розминаються на газоні “Княжої Арени”. Минуло декілька хвилин і гості зі словами: “Матчу не буде”, - відправились у роздягальню. А судді тим часом ще вирішували: переносити гру чи ні (на полі у деяких місцях стояла вода, а в деяких промерзла земля. За два дні до гри у Добромилі було 18 градусів морозу). П'ятнадцять хвилин по тому “Севастополь” знову з'явився на полі. Уболівальники, мабуть, вирішивши, що футболу таки бути, зустріли їх оплесками. Однак іншої думки був арбітр і о 15:10 диктор по стадіону повідомив, що “матч перенесено на невизначений термін”. Сергій Березка прокоментувати своє рішння відмовився. Пояснив, що суддям заборонено спілкуватись із ЗМІ.

Олег Лещинський, головний тренер ПФК “Севастополь”:

З одного боку матч можна було проводити, а з іншого — ні. Можна, бо люди готувалися до гри, хотіли показати гарний футбол. А не можна, бо газон дійсно травмонебезпечний. Зрештою, ще всі пам'ятають минулорічну гру “Львова” з “Металістом” на цьому ж стадіоні. Від такого футболу, думаю, не отримали б задоволення ані глядачі, ані футболісти.

Зараз постає питання: коли грати? Чемпіонат завершується в червні, а календар дуже насичений. Тому в перенесені матчу, напевно, не були зацікавлені ані ми, ані ФК “Львів”.

Альґімантас Любінскас, головний тренер ФК “Львів”:

- Ми були готові виходити не поле. Для команди погано, що пропадає ігрова практика. Тиждень фактично пропускаємо. Найбільш розумно було б зіграти з “Севастополем” уже по завершенні чемпіонату, бо календар такий, що граємо через кожні 4-5 днів. Та й, можливо, наприкінці чемпіонату навколо цього матчу буде більший ажіотаж. Можливо, буде більше інтриги.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости