Роман Марич: "Фінансування "Львова" буде покращуватися й команда прогресуватиме"

26 сентября 2011, понедельник. 15:39


Новопредставлений виконувач обов’язки головного тренера «Львова» Роман Мирич після матчу 12-го туру подякував гравцям, а також колишньому й теперішньому керівництву «синьо-золотих»

- Найперше хочу подякувати хлопцям. У них була тижнева відпустка, згодом - тиждень тренувань. Вони старалися показати хороший футбол, свою готовність. У загальному вони - молодці, а завдяки подальшому тренувальному процесу, ми показуватимемо хороший футбол. Також від себе хочу подякувати минулому керівництву, а саме: Кіндзерському Юрію Івановичу, Роману Романовичу Лабі. Романович збирав цю команду з липня місяця і потрохи налагодив ігровий колектив. Я ж із вчорашнього дня приступив до повноважень виконувача обов’язків. Так само дякую теперішньому президенту Ярославу Антоновичу Грисьо – голові Федерації Футболу Львівської області – який зумів залишити команду в Першій лізі. Я думаю, що фінансування буде покращуватися й команда прогресуватиме.

- Пане Романе, вчора було відраховано з команди двох гравців, скажіть будь-ласка, за що?

- Поки що я не був ознайомленим із складом. Це мотивація, яка зійшла від керівництва й пов’язана на даний момент із фінансовою ситуацією.

- Чи можете ви сказати, де команда проведе наступний домашній поєдинок?

- Поки що ви можете мені задавати запитання щодо тренувального процесу, а питання про місце гри, про фінанси- це до президента клубу.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости