Андрій Полунін: "Головний сюрприз зборів — погода"

7 марта 2012, среда. 13:42


— Нещодавно «Нафтовик» повернув у клубну структуру колишнього головного тренера Сергія Мізіна, що по-перше, дещо дивує — з огляду на результати команди під його керівництвом, по-друге, шокувало охтирських уболівальників, які в Інтернет-форумах не цураються висловлювати свою категоричну незгоду.

— А чому цей крок когось дивує? Особисто я не вважаю результати «Нафтовика» часів Мізіна невдалими, адже для Сергія робота в Охтирці була першим тренерським досвідом. Як для початку — він досяг навіть дуже непоганих показників. До того ж, він за півтора роки праці в колективі знає всіх футболістів, їхні можливості, відтак може надати нинішньому наставнику цінні відомості…

Ну, а реакція відвідувачів Інтернет-ресурсів мене не хвилює: там же сидять особи, в яких багато вільного часу — навіщо зважати на їхню агресивну поведінку? Зважати треба на думку фахівців, професіоналів у футболі.

— Добре, тоді хотілося б знати, від кого йшла ініціатива повернути Мізіна: від Євгена Яровенка чи від вас?

— Що значить: від мене?.. Відповідне рішення ухвалювалося на найвищому клубному рівні. Крапка.

— Тоді повернемося до поточних справ: наразі «Нафтовик» проводить останній тренувальний збір у Криму, на базі «Кримтеплиці»…

— Правильно: тренуємося, граємо спаринги… Паралельно — вирішуємо інші справи: наприклад, нещодавно пройшли заявку, внісши у відповідний список 22-х гравців.

— Чи є вірогідність того, що з’являться 23-й, 24-й?..

— Навряд. Дозаявимо максимум одного футболіста. І то — у випадку крайньої необхідності: маємо бути впевнені в тому, що він нам насправді потрібний.

— Тренування в Криму принесли якісь цікаві непотворні моменти, несподіванки?

— Та ні. Усе — «сіра буденність» періоду підготовки. Єдиний сюрприз зборів — погода: увесь півострів завалило снігом.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости