Вінницьку "Ниву" обікрали на понад 50 тисяч гривень

23 марта 2012, пятница. 22:38


Сьогодні вночі, 22 березня, крадій обчистив сейф у кабінеті директора вінницького футбольного клубу «Нива». Зламав вікно та замок сейфу і втік зі значною сумою. За неофіційними даними – це більше 50 тисяч гривень.

У міліції говорять, що злодій, ймовірно, був один. Проник він у службове приміщення на території спорткомплексу «Нива», що на колишньому стадіоні «Хімік», у нічний час. Наймана спортклубом сторожова охорона не помітила крадія.

Як розповіла керівник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Анна Олійник, точна сума викрадених грошей встановлюється.

- Це кілька десятків тисяч гривень, - каже вона. – Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення і затримання винуватців. Порушили кримінальну справу за фактом крадіжки з проникненням, яка завдала значної шкоди. Кримінальний кодекс України обіцяє за таке від трьох до шести років позбавлення волі.

Директор клубу «Нива» не захотів уточними суму викрадених грошей, але запевнив, що крадіжка ніяк не вплине на запланований на завтра виїзд команди на матч «Нива» (Вінниця) - «Говерла-Закарпаття» (Ужгород).

- Так, ми виїжджаємо завтра. Нічого через крадіжку грошей не скасуємо. Боляче, звісно, але якби ми так реагувати на всі втрати, не було б команди, - каже Паша Касанов.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости