Роман Войнаровський: "Дуже вдячний вболівальникам"

11 мая 2012, пятница. 00:41


Півзахисник кіровоградської «Зірки» Роман Войнаровський у спілкуванні з клубною прес-службою поділився своїми враженнями від матчу із бурштинським «Енергетиком».

- Тяжка гра. З командою, яка в принципі бореться за виживання, складно було грати. Багато зіткнень, попереджень, порушень правил. Добре, що забили м’ячі. Діма Гололобов молодець: довго не грав, вийшов, забив м’яч. Молодець Андрій Шибко: в принципі, довго не забивав. Добре зіграли в обороні.

- Виходячи на заміну, які Вам настанови давав головний тренер?

- Попросив потримати м’яч, тому що було видно, що Бурштин наприкінці матчу трохи «задихнувся». В принципі можна було втримати рахунок 4:1. Хвилин десять «засушити» гру.

- Ви мали шанс забити м’яч, коли виконували штрафний удар. Пробивати з далекої відстані Вам подобається?

- Можна було вдарити. Сил чимало, тільки вийшов на футбольне поле. Це якби весь матч грав і на 80-ій хвилині попросили вдарити, то, мабуть, не наважився. А сили на удар були, то чому не попробувати.

- Ви залишили в минулому слід в історії українського футболу, забивши найшвидший м’яч в української першої ліги.

- Це вже, як сказати, «вчорашня газета». Ніхто вже не читає. Пройшло чимало часу, вже потрібно це забувати. Це історія.

- Як Вам підтримка кіровоградських вболівальників?

- Чесно кажучи, я не очікував, що 9 травня буде скільки глядачів. Думав, що всі підуть на дачі жарити шашлики, а виявляється прийшли підтримати нас. Я дуже вдячний вболівальникам. Дуже добре вболівали.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости