Вадим Бондар: "Маємо створити боєздатний молодіжний склад ФК "Зірка"

11 мая 2012, пятница. 23:55


В якості наставника «Зірки-2» Бондар Вадим Анатолійович клубній прес-службі дав перше інтерв’ю.

- При ФК «Зірка» було створено другу команду. Мені запропонували її очолити і я погодився. Дякую керівництву ФК «Зірка» за дану пропозицію. На базі команди ФК «Ятрань», в якій під моїм керівництвом грали мої вихованці 1994 року народження, було сформовано «Зірку-2». Цю команду ми комплектуємо з гравців 1991-1994 років народження.

- Ви також до команди залучили двох колишніх футболістів кіровоградської «Зірки». Це для передачі їх досвіду молоді?

- Так. Нам допомагають тренер Академії футболу ФК «Зірка» Олексій Ярюхін та член наукової групи при Академії Сергій Собко. Вони свій неоцінений досвід передають молодим футболістам, які вчаться на їх прикладі; молодим є на кого рівнятися.

- Де проводить свої тренування «Зірка-2»?

- Ми тренуємося на стадіоні «АРЗ». Нещодавно я зустрічався із Райковичем Андрієм Павловичем і він дав добро на використання даного стадіону. Користуючись нагодою хочу подякувати йому за цю надану можливість.

- Які завдання перед Вами поставлено керівництвом клубу?

- Звісно, виховати молодих кіровоградських футболістів, підготувати їх в першу команду, створити боєздатний молодіжний склад кіровоградської «Зірки». Маємо зробити все, щоб наша молодь не виїжджала в інші області. Ми заявилися в першу групу чемпіонату Кіровоградської області. Якщо брати окремо участь в даному чемпіонаті, то конкретних завдань перед нами не ставили. Мені, особисто, як тренеру, хочеться поборотися за призові місця. Поживемо-побачимо. Як Бог дасть.

- Вже встигли зіграти зі знам’янською командою перший офіційний матч, в якому, на жаль, зазнали поразки. Проаналізуйте, будь ласка, гру своєї команди в тій зустрічі.

- Матч був досить напруженим, «Локомотив-Хлібодар» - хороша команда, яка не погано укомплектована. В ній грають і кілька футболістів, які у свій час грали в першій та вищій лігах. Була рівна гра, в якій ми не використали чимало гольових моментів. Знам’янська команда ж ті моменти, які мала, втілила в забиті м’ячі. Це ознака класу. Повинна була бути бойова нічия, але … Наша команда лише на стадії формування. Тренуємося лише три тижні. Відправилися з корабля на бал. Нині футболісти перебувають в різному функціональному стані, йде селекційна робота.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости