Голкіпер "Зірки" Ширяєв: Потрібно дивитися відео епізоду вилучення

21 октября 2012, воскресенье. 09:13


Голкіпер кіровоградської «Зірки» Євген Ширяєв поділився своїми враженнями про матч із олександрійською командою та проаналізував епізод матчу, в якому йому було показано червону картку.

Поділіться, будь ласка, загальними враженнями про матч із ПФК «Олександрія».
Ми грали дуже добре. Билися, це все ж таки дербі. Жаль, не хочеться говорити щодо роботи арбітрів: призначення пенальті… Своє порушення правил я не буду трактувати. Потрібно дивитися відео даного епізоду: можна було давати жовту картку чи червону. Це вже право арбітра. А так була доволі цікава захоплююча гра.

Кого можете виділити у складі суперника як найнебезпечнішого гравця, який найбільше загрожував Вашим воротам?

У них команда на одному рівні. І крайні захисники, і півзахисники дуже хороші. Помітно, що олександрійська команда стримиться до Прем’єр-Ліги України. Нікого не можу виділити.

В епізоді вилучення Ви відчували, що можете першим встигнути на м’яч?
Так. Можна було і по-іншому зіграти. В подібному епізоді голкіпер олександрійців зіграв головою. Чи встиг я в подібному стилі вибити м’яч? І м’яч був низько. Вийшло так. Складно щось говорити нині. Варто дивитися відео і аналізувати ситуацію. Припустимо, що я не вийшов на перехоплення м’яча. Був би вихід один на один: знову складно сказати чи правильно зробив, чи ні. Зіграли внічию 1:1, значить все добре.

В епізоді зіткнення із нападником ПФК «Олександрія» Вячеславом Шевченко ви отримали пошкодження. На скільки воно серйозне?
Нога болить. Але нібито все не так погано. Головне, що немає перелому.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости