Ховбоша: Будемо робити все можливе щоб показати глядачам гарний футбол

3 апреля 2013, среда. 21:54


Захисник охтирського "Нафтовика" Дмитро Ховбоша поспілкувався з прес-службою клубу про поновлення весняної частини першості першої ліги після зимової паузи.

- Прокоментуй перший матч "Нафтовика" другої частини чемпіонату:

- Довго готувались до цього важкого матчу, тим більше, що це обласне дербі. Тренер попросив нас вийти і зіграти на перемогу, тим більше, що нам зараз як ніколи потрібні очки. Тому, що ми вже взяли таку високу планку і хочеться тримати і далі такий високий рівень. Матч був важким, напруженим, погодні умови були несприятливі, але я вважаю, що ми справились і подарували для міста свято.

- Чому в цій грі ти грав на позиції опорного захисника, а не на звичній для себе?

- Напевно це питання більше стосується тренерського штабу, на мою думку це пов’язано з травмами Башлая та Кременчуцького. На учбово-тренувальних зборах я вже грав на цій позиції, думаю, що в мене непогано виходить.

- Чи вдалося команді виконати тактичні задуми на такому важкому полі?

- Усі завдання, що нам поставив тренер ми виконали, звичайно було важко, ноги підсіли, але всі настанови ми старались виконати, що і позначилось на результаті. Звичайно були і помилки, але куди ж без них.

- Матч із командою "Сталь" буде проходити, згідно прогнозів синоптиків, на такому ж важкому полі, при підготовці до гри тренерський штаб враховує погодні умови?

- Звичайно тренери роблять усе щоб нас правильно підготувати до гри, щоб ми вийшли на поле і на належному рівні показали гарну гру.

- До підписання контракту з "Нафтовиком" ти грав за "Сталь" в чому причина зміни клубу?

- На це були мої особисті причини. А взагалі мені хотілось знайти свою команду яка б була мені до душі і здається я її знайшов в особі «Нафтовика». Тут мене все влаштовує, починаючи від керівництва і закінчуючи побутовими умовами.

- З яким настроєм ти будеш виходити на поле проти бувших одноклубників?

- Настрій на гру у мене дуже бойовий, буду грати на максимальних своїх можливостях, щоб показати гарну гру і позитивний результат.

- Під час гри відчувається підтримка дванадцятого гравця?

- Так звичайно. Дуже хочеться подякувати нашим вболівальникам, що вони незважаючи на таку погану погоду прийшли на стадіон і підтримали нас у цій важкій грі, можливо без їх підтримки не було б такого результату. Ще хочу сказати, що і надалі ми будемо робити все можливе щоб показати глядачам гарний футбол.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости