Полтава - УкрАгроКом 0:1. Несолодка Соломка для полтавців

31 мая 2014, суббота. 17:51


31 травня. Полтава. Стадіон "Локомотив". 300 глядачів.

"Полтава" 0:1 "УкрАгроКом"

Арбітр: Микола Кривоносов (Київ)

Гол: Соломка 15

"Полтава": Кучинський, Зозуля, Бутенін, Парамонов, Притиковський (Чеботаєв, 57), Боровець (Хобленко, 63), Лісовий, Зеленевич, Даудов (Шевчук, 43), Піднебенной (Насібулін, 46), Фомич

"УкрАгроКом": Науменко, Ломко, Покосенко, Мамонов, Степанюк, Даньків, Батраченко, Скарлош (Койдан, 78), Соломка (Боровський, 90), Пономар, Фальковський (Бровкін, 90)

Попередження: Даудов (2), Фомич (28) - Пономар (59), Степанюк (67), Мамонов (70), Скарлош (78)

Вилучення: Фомич 75 (Пдруга жовта)

Для обох клубів останній матч сезону не мав практично жодного турнірного значення. Лише полтавці у разі свого програшу та успіху конкурентів ("Десни" та "Зірки") мали шанс скотитися на шосте місце, однак про такий "розклад долі" підопічні Іллі Близнюка намагалися не думати.

Кілька слів про поле. Газон домашнього стадіону полтавців в останніх домашніх матчах двох минулих сезонів через погодні умови мав вигляд болота (проблема з відсутністю дренажної системи залишаться актуальною), на якому неможливо було грати. І цього року небесна канцелярія зробила черговий "подарунок" працівникам спортивної арени, щедро поливаючи її протягом двох днів. Здавалося, повториться сценарій останніх сезонів, однак робітникам стадіону вдалося швидко впоратися з наслідками зливи та підготувати його до останнього в сезоні двобою.

Сам матч розпочався в середньому темпі. "Полтава" на правах господаря захопила ініціативу, однак гра в основному проходила в центрі поля. Кілька разів з флангу небезпечно прострілював Зеленевич, однак захисники представника Кіровоградського футболу діяли безпомилково.

На 15-й хвилині стався, як виявилося згодом, ключовий момент в усьому матчі. Господарі проґавили швидку атаку "УкрАгроКома", яку майстерним ударом в дотик завершив Юрій Соломка.

Практично миттєво полтавці створили досить непоганий момент для відновлення статус-кво. Зозуля з флангу прострілив, а Даудову не вистачило лише кількох сантиметрів для того, аби дотягтися до верхового м'яча. За хвилину подібний момент був вже у гостей. Дійовими особами виступили Мамонов (невдалий удар) та Батраченко (навіс з флангу).

Ближче до середини першої 45-хвилинки полтавці перебудувалися, та почали вже більш частіше навідуватися у володіння Науменка. Кілька разів одноклубники виводили на оперативний простір Фоміча та Лісового, які, щоправда, свої моменти згаяли.

Фінальна крапка у першій частині матчу залишилася за гостями. Ломко мав подвоювати рахунок, однак з вигідної позиції відправив м'яч набагато вище воріт.

Після перерви сценарій матчу не зазнав кардинальних змін. "Полтава" повністю володіла перевагою на полі, однак чогось дійсно небезпечного біля володінь Науменка її футболісти так і не створили. Шанси на врятування гри взагалі стали примарними після вилучення за два попередження Фомича на 75-хвилині.

Фінальний свисток головного арбітра матчу Миколи Кривоносова зафіксував мінімальну перемогу "УкрАгроКома" 1:0.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости