ПЛ зібрала фахівців з комерційної діяльності клубів

21 февраля 2009, суббота. 10:41


Відбулася робоча нарада фахівців, які відповідають за комерційну діяльність у клубах ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ. На зустрічі були обговорені важливі поточні питання діяльності ПЛ у цьому напрямку. Узгоджені проекти стратегічних рішень будуть винесені на Загальні збори Учасників ПЛ для розгляду та затвердження.

Головуючий на зібранні комерційний директор ПЛ Вадим Галаган задоволений результатами засідання робочої групи:

- Нам вдалося не лише обговорити поточні питання, а й окреслити вектори майбутньої роботи. На одні й ті самі речі у кожного клубу ПЛ можуть бути свої погляди та аргументи, а нам вдалося шляхом дискусій та обговорень плідно попрацювати і дійти до консенсусу у багатьох важливих питаннях. Практика проведення таких засідань буде продовжена і у майбутньому.

На думку генерального директора ПЛ Максима Бондарева, зустрічі подібного формату обов’язково матимуть продовження. І не лише з приводу комерційної діяльності:

- Ми плануємо організовувати робочі групи за різними напрямками нашої діяльності. Зібрання такого роду дають можливість кожному з клубів ПЛ бути почутим, обґрунтувати свою позицію. Відтак, ми здатні оперативно та консолідовано приймати важливі рішення, що задовольняють більшість наших клубів. Функціонування робочих груп, без сумніву, сприятиме розвитку Прем’єр-ліги та якомога скорішому втіленню важливих ідей у життя.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости