ФК “Арсенал” - Премьер-лиге: никаких закулисных договоренностей не будет!

19 августа 2009, среда. 13:07


Руководство ФК «Арсенал» (Киев) озвучило через заявление своей пресс-службы позицию относительно взаимоотношений с Премьер-лигой. Приводим заявление пресс-службы ФК «Арсенал» полностью на языке оригинала:

«Заява прес-служби ФК «Арсенал»(Київ) щодо стосунків з Прем’єр-лігою

19 серпня на адресу ФК «Арсенал» знову надійшли два листи від чиновників Прем’єр-ліги. В одному з них замість інформації про те, коли ця організація повністю розрахується з ФК «Арсенал» по заборгованостях, надасть інформацію щодо власних документів, які вже кілька тижнів перебувають невідомо де, прозвучали нові погрози та залякування на адресу керівництва ФК «Арсенал». У іншому листі, який чомусь позначеному грізним грифом «Конфіденційно», чиновники Прем’єр-ліги вимагають надання їм прав ФК «Арсенал» на ТВ-трансляції, пропонуючи за весь пул сміхотворні кошти, які команда може отримати лише за одну трансляцію. При цьому у «конфіденційному листі» щодного слова не сказано, як Прем’єр-ліга планує розрахуватися з чималим боргом перед ФК «Арсенал» саме за ТВ-права.

Прес-служба клубу уповноважена довести до Прем’єр-ліги позицію ФК «Арсенал» у черговий, але мабуть вже в останній раз. Футбол — відкрита та чесна справа. Ми прагнемо того, щоб це стало зрозуміло й чиновникам Прем’єр-ліги, які довели ситуацію до абсурду: невідомо де знаходяться відповідні документі цієї організації, один із засновників Прем’єр-ліги — ФК «Арсенал» — не має до них ніякого доступу, Прем’єр-ліга заборгувала чималі суми по телетрансляціях ФК «Арсенал» — і відмовляється їх повертати, надсилаючи, тим не менше, нові «конфіденційні» і водночас сміхотворні пропозиції.

Ніяких закулісних дій ми не приймемо, на шлях непрозорих домовленостей не пристанемо! До тих пір, доки ФК «Арсенал» не будуть в повному обсязі перераховані заборгованості за минулий рік, доки не буде наведений порядок у веденні Прем’єр-лігою власної документації, ніяких домовленостей «під столом» або «за кулісами» не буде! Рішення керівництва клубу ФК «Арсенал» тверде: поки що — жодних ділових стосунків з такою недієздатною, непрозорою організацією!»





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости