Контрольний матч. "Карпати" - "БАТЕ" 3:2

14 февраля 2010, воскресенье. 10:37


Другий спаринг на завершальних зборах в Туреччині «Карпати» проводили з найсильнішою командою Білорусії останніх років - борисовським «БАТЕ».

"Карпати": (1 тайм) Тлумак – Сагайдак, Тубіч, Мілошевіч, Ощипко – Федецький, Голодюк, Худоб’як – Кожанов, Гурулі – Батіста (2 тайм): Тлумак – Петрівський, Тарасенко, Мілошевіч, Федецький – Годвін, Ткачук, Мартинюк – Сворак, Кополовець – Зеньов.

Голи "Карпат": Батіста, Кожанов, Кополовець

Участь у грі не зміг взяти Сергій Кузнецов, який напередодні зазнав мінімального пошкодження.

Вже на початку гри Ігор Худоб’як віддав фірмовий пас на Батісту, який накрутив кількох захисників і точно пробив повз голкіпера. Це вже не вперше, центральний хавбек асистує бразильцю – востаннє Батіста так забивав краківській «Віслі» на перших зборах. Щоправда, втримати перевагу до перерви «Карпати» не змогли. За кілька хвилин до кінця першого тайму білоруси подали кутовий і зрівняли рахунок.

Поки новий склад входив в гру, БАТЕ повело в рахунку. Відзначитися білорусам знову допоміг стандарт. Цікаво, що завдяки штрафному удару «Карпати« змогли відігратися - Денис Кожанов ефектно перекинув стінку – 2:2.

А далі був хет-трик Сергія Зеньова, щоправда, нереалізований. Тричі естонець втікав від захисників і тричі щось заважало йому забити. Як потрібно реалізовувати виходи сам на сам Зеньову наочно продемонстрував Кополовець – після точного пасу Мартинюка, Михайло переграв голкіпера борисовців і приніс «Карпатам» перемогу.

Наступна гра «зелено-білих» запланована на вівторок. Суперником «Карпат« буде представник першої ліги Росії «Жемчужина-Сочі». Олег Кононов дасть можливість зіграти у ній футболістам, у яких було мало практики.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости