Ігор Дедишин: "Тарасенко та брати Баранці залишать "Карпати"

4 февраля 2011, пятница. 21:00


У коментарі Інформаційному центру «Карпат» генеральний директор «зелено-білих» Ігор Дедишин розповів про подальші трансферні кроки клубу.

- Ми продовжуємо нашу трансферну роботу. Не зважаючи на те – відчинене трансферне вікно, чи зачинене, ми працюємо над підсиленням команди. За гравцями, які нас цікавлять, слідкуємо і по півроку, і по року, цей процес не припиняється. Нам би хотілося ще підсилити команду і сподіваюся, що зусилля у цьому напрямку увінчаються успіхом. Зараз маємо реальні напрацювання. Про деталі поки що рано говорити, але ми працюємо над тим, щоб це були якісні футболісти.

- Яка ситуація з Євгеном Тарасенком та братами Баранцями, які не полетіли з командою до Іспанії?

- З Тарасенком ми розірвали контакт. Тепер він – вільний агент. Клуб дякує йому за роки, проведені в «Карпатах». Зараз підібрався такий склад, в якому йому важко конкурувати. А він вже досить віковий футболіст і йому треба грати. Тому ми пішли Євгену на зустріч і відпустили. Щодо братів Баранців – теж можна сказати, що вони не витримали конкуренції з діючими гравцями, тому зараз займаємося питанням їхнього працевлаштування. Вони гравці хорошого рівня, на них є попит. Найближчим часом вони отримають свою нову команду. За обопільною згодою сторін це питання буде врегульоване. Сподіваємося, що вони продовжать свою кар’єру на високому рівні. На жаль, не вийшло з «Карпатами», але все одно ми дякуємо їм за ці півроку. Були і голи, і гольові передачі, і бажання, і самовіддача. Може, обставини так склалися, що вони торік з нами збори не пройшли, їм було важко влитися в колектив, може вони десь не зовсім виявилися готовими до наших вимог. Але життя на цьому не закінчується. Шкода, що не вдалося їм заграти, але вони перспективі і цікаві футболісти, я їм щиро бажаю успіху. Ми разом знайдемо їм команду, щоб вони могли прогресувати.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости