Михайло Кополовець: "Фанати вкотре довели, що вони найкращі"

23 января 2012, понедельник. 18:43


Один з улюбленців уболівальників Михайло Кополовець підписав з «Карпатами» новий контракт. Перед відльотом до Туреччини на збори він розповів про деякі подробиці, що визначили його футбольне майбутнє.

– Новий контракт я підписав минулої п’ятниці. Його умови виявилися кращими за попередні, але справа не в цьому. Я хотів підписати контракт, щоб припинити усі розмови «йду – не йду». Мені приємно, що наступні чотири з половиною роки я проведу у складі свого улюбленого клубу. Тим паче, що мене тут все влаштовує. Можу заспокоїти фанатів – я залишаюся в «Карпатах».

Дозволь поцікавитися – до чого тут фанати?

– Справа в тому, що під час міжсезоння на мій телефон постійно приходили смс-повідомлення від різних людей, які просили не йти з «Карпат», питали про ситуацію, що склалася. Я хочу щиро подякувати їм, хоч мені ці уболівальники не знайомі. Хоча, чому не знайомі? Я думаю, що це хлопці з 16-го сектору. Я відчував те, як вони переживають за команду. Від цих емоцій у мене стискалося серце. Знаєте, я ж людина дуже емоційна, тому ось ці смс мали для мене дуже велике значення. Наші фанати вкотре довели, що вони найкращі. Я в «Карпатах» вже граю п’ять років – за цей час для мене стали рідними як команда, так і фанати.

Фанати просили тебе не йти в «Чорноморець»?

– Так, були певні розмови про перехід у цей клуб. Але «Карпати» запропонували мені новий контракт, тим самим вони дали зрозуміти, що розраховують на мене.

Кілька місяців тому, перед матчем проти «Олександрії», ти розповідав про тодішнього тренера цієї команди Володимира Шарана. Мовляв, саме він дав можливість тобі вирости і перейти в «Карпати». Підписи під новими контрактами ви поставили майже одночасно. Це збіг обставин чи ні?

– Якщо чесно, то збіг обставин. Я підписав контракт в п’ятницю, а про те, що Володимир Богданович очолить «Карпати», дізнався наступного дня. Правда, ми й раніше спілкувалися. Справа в тому, що під його керівництвом я провів у «Закарпатті» два чи три роки. Він серйозно вплинув на мій футбольний розвиток – зрештою, я це вже говорив раніше. Тут важлива ще одна річ. Володимир Шаран і сам був хорошим гравцем і відносно недавно закінчив футбольну кар’єру. Тому він розуміє, що потрібно футболісту. А ще він розуміє, що таке карпатівський дух, карпатівські традиції. От зараз хлопці мене питають про специфіку тренувань нового тренера. Але я не думаю, що на зборах слід чекати чогось незвичного. Тут головне працювати над фізичною підготовкою.

Чи є шанс, що з приходом нового тренера у тебе буде ще більше ігрової практики?

– (Сміється). Ні. Володимир Богданович – людина принципова і поняттями «кум, сват, брат» він не користується. Я знаю, що ніякого блату в мене не буде, та й воно мені не потрібно. Тому буду старатися і доказувати своє місце на полі виключно на тренуваннях. Хоча не буду приховувати – я радий, що у мене знову з’явилася можливість попрацювати з цим тренером.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости