Трьох гравців "Волині" викликано до збірних

22 февраля 2012, среда. 09:42


Напередодні старту весняної частини поточного сезону, згідно міжнародного календаря передбачено проведення ряду поєдинків збірних команд. Як уже повідомлялося, до національної збірної Македонії відбуде захисник «Волині» Ванче Шиков. Разом з тим, виклики до молодіжної та юнацької збірних України одержали ще троє гравців луцького клубу.

Так, нападники Олексій Бабир та Євген Павлов з 24 лютого по 1 березня візьмуть участь у навчально-тренувальному зборі молодіжної збірної України під керівництвом Павла Яковенка. При цьому збірна буде розділена на дві групи – «А» та «Б», які 29 лютого зіграють товариські матчі відповідно з командами Португалії та Ізраїлю. Зокрема, Бабир у складі команди «Б» гратиме у Петах-Тикві на стадіоні «Мошава» проти ізраїльтян, а Павлов у складі команди «А» у місті Санта-Марія де Фейра, що біля Порту, візьме участь у протистоянні з португальцями.

Крім того, півзахисник Віталій Приндета з 26 лютого відбуде на навчально-тренувальний збір до складу збірної U-19. Зазначимо, що юнацька збірна також зіграє один товариський матч – 28 лютого у Кончі-Заспі українці протистоятимуть одноліткам з Данії.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости