КДК ФФУ: "Оболоні" зарахована технічна поразка

15 ноября 2012, четверг. 17:32


15 листопада Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв ряд рішень, що стосуються клубів першої ліги та Прем'єр-ліги, а також кількох гравців.

За неявку команди "Оболонь" на матч 19-го туру чемпіонату першої ліги з "Буковиною" (Чернівці) київському клубу зарахована технічна поразка з рахунком 0:3, а "Буковині" - технічна перемога 3:0. Крім того, ФК "Оболонь" має сплатити передбачений регламентом обов'язковий грошовий внесок у розмірі 12500 гривень.

За дії своїх вболівальників повинно відповісти "Динамо" (Київ). 50 000 гривень - такий штраф призначено за використання фанатами киян піротехнічних засобів та пошкодження пластикових сидінь на "Славутич-Арені" у Запоріжжі. Це сталося 10 листопада під час матчу 15-го туру чемпіонату з місцевим "Металургом".

На 5 матчів дискваліфіковано гравця "Говерли" Андрія Гринченка. 8 листопада у матчі 15-го туру чемпіонату молодіжних команд з "Ворсклою" (Полтава) він завдав навмисний удар з нанесенням травми супернику, який не володів м'ячем.

Футболіста "Кривбасу" Младена Бартуловіча відсторонено на 2 матчі за небезпечний напад на суперника, який володів м'ячем, з ризиком нанесення травми. Інцидент стався 10 листопада під час 15-го туру чемпіонату у матчі "Кривбас" (Кривій Ріг) - "Волинь" (Луцьк).

За нецензурні вирази на адресу арбітра, Семір Штіліч ("Карпати" Львів) відсторонений на 3 матчі. За це порушення Штіліча було видалено з поля 11 листопада у матчі 15-го туру чемпіонату між львівським клубом та харківським "Металістом".





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости