Володимир Бойко: Суддівство покращилося

7 декабря 2012, пятница. 18:10


Почесний президент "Іллічівця" не відмовив у інтерв’ю опісля зустрічі з П’єрлуїджі Колліною.

- Володимире Семеновичу, які враження залишилися у вас після розмови за зачиненими дверима з куратором суддівського корпусу країни?

- Враження нормальні. Гадаю, суддівство за час роботи італійця таки покращилося, відтак обсяг його роботи вважаю правильним у всіх аспектах. Думаю, з часом його діяльність принесе ще більші плоди. А взагалі, за свого життя ніколи навіть не розмовляв із суддями, не критикував. Хоча… був таки один випадок, коли після матчу зайшов до суддівської кімнати й вилаяв рефері. Але після того - жодного кривого слова.

- Отже, "Іллічівець" задоволений і роботою арбітрів, і їхнього куратора?

- На емоціях, звичайно, можна робити помилки - це припустимо. Але те, що суддівство покращилося останнім часом, для мене є очевидним фактом. А щодо концепції діяльності Колліни, то навіть скажу більше - кращого в Україні точно не придумаєш.

- Гаразд, перейдемо до справ суто футбольних: яка доля чекає на вісімку орендованих у "Шахтаря" гравців? Адже уявити "Іллічівець" без Іщенка, Чижова, Бутка чи Окріашвілі дуже непросто (також "гірникам" належать права на Віценця, Таргамадзе, Ємельянова та Кожанова).

- Усі вони на сто відсотків залишаються у нас. Із ними також існує угода, що вони гратимуть у Маріуполі щонайменше до завершення сезону.

- Тобто, ви впевнені, що "Шахтар" не братиме цих футболістів із собою на зимові збори?

- Не братиме. До літа всі вони залишаються в "Іллічівці". А як буде далі - побачимо.

- Окремо цікавить персона Богдана Бутка: невже гравцем національної збірної України не цікавляться, скажімо, вітчизняні гранди?

- Якщо такі пропозиції й будуть узимку, то "Шахтар" розглядатиме їх тільки по завершенні оренди гравця в "Іллічівці". Тому Богдан також точно гратиме за нас.

- У нас є інформація, що, за побажанням Миколи Павлова, до Маріуполя можуть переїхати кілька гравців "Ворскли".

- Усе може бути. Не готовий відповісти на це запитання однозначно. Зрештою, це питання навіть не моєї компетенції.

- А чиєї тоді?

- Тренера!

- А якщо Микола Павлов попросить у вас придбати Селіна й Безуса, чи готові піти на такий крок?

- А навіщо? У нас є сильніші футболісти, ніж Безус: Федотов, Таргамадзе, Окріашвілі… А молоді скільки! Запевняю, вже нинішнього сезону в першій команді з’являться й доморощені гравці, котрі дуже добре зарекомендували себе в турнірі дублерів.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости