Олег Лужний звинуватив UA-Футбол в публікації замовного матеріалу

1 февраля 2013, пятница. 20:58


Головний тренер СК "Таврия" (Сімферополь) в інтерв'ю газеті "Український футбол" розповів про нинішню ситуацію в його команді, а також запідозрив UA-Футбол в публікації замовної статті.

Інтерв'ю Олег Лужний розпочав з запитання:

- Скажіть, а ваша газета пов’язана із сайтом ua-football.com?

- Та ні, жодного стосунку не маємо. А що трапилося?

- Днями там опублікували відверто замовний матеріал, спрямований проти мене. Загалом мені байдуже, просто інколи цікаво, яким боком до тебе життя може повернутися: тут усе валиться, та ще й якісь писаки шпильки встромляють!

- Знаєте, Олеже Романовичу, більша шпилька, на мою думку, сталася у вівторок, коли на розрекламованій відеоконференції пана Могильова про долю "Таврії" сказано було мало конкретного…

- Анатолій Володимирович усе робить правильно: він - почесний президент нашого клубу, врахуйте цей момент, і він сказав, наскільки я зрозумів, що втрутиться в ситуацію тоді, коли вона стане критичною.

- А чи є щось у вас хорошого? Бодай якісь просування…

- Є: від сьогодні (розмова відбулась у середу. - УФ.) нас уже почали годувати. Утім, у головному, трансферах, перед нами й далі — глухий кут.

- Чи правильно з мого боку буде припустити таке: позаяк на вашій базі відновилося постачання харчів, невдовзі команда повернеться до звичного режиму дворазових тренувань?

- Правильно: ще сьогодні тренуватимемося одного разу, а вже від завтра — двічі… Я вже недавно говорив про це, проте хочу повторити: вдячний своїм підопічним за їхню мужність, за те, що вони тренуються та не нарікають. Мабуть, розуміють, що іншого виходу немає.

Відмітимо, що різку реакцію головного тренера "Таврії" викликав блог Ігоря Семйона "Переоцінка пріоритетів або Новітня історія кримського футболу". UA-Футбол готовий надати Олегу Романовичу слово у відповідь.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости