Дедишин: Якщо Лукас зрозуміє неадекватність своєї поведінки – будемо розмовляти

18 февраля 2013, понедельник. 14:36


Сьогодні у Львові відбулася прес-конференція на тему: "Підготовка ФК "Карпати" до виступів у другій частині сезону 2012/2013".

Генеральний директор ФК "Карпати" Ігор Дедишин розповів, що команда нині завершує третій навчально-тренувальний збір в Туреччині. З його слів, "зелено-білі" повертаються до Львова 21 лютого. 24 лютого на стадіоні "Україна" проведуть товариський матч з друголіговим ФК "Тернопіль". Початок матчу о 14.00 год. А 26 лютого львів’яни відправляються в Крим, де проведуть заключний етап підготовки до матчу чемпіонату з "Таврією".

фото - galsports.com

Розповів Ігор Дедишин про трансферні новини "Карпат". Найбільше журналістів цікавила тема іспанця Лукаса. Зі слів гендиректора, нападник зараз перебуває у Львові, тренується за індивідуальною програмою. Рішення про те, що він не поїхав на третій збір в Туреччині – це рішення головного тренера команди Ніколая Костова спільне з керівництвом клубу.

Ігор Дедишин запевнив, що рішення не брати Лукаса в Туреччину абсолютно не пов’язане з тим, продовжує іспанець контракт з "Карпатами" чи не продовжує. Причина відсутності Лукаса на зборах в Туреччині, за словами Дедишина, пов’язана виключно з тим, як він себе вів на перших двох зборах по відношенню до тренерів і гравців. "Якщо Лукас зрозуміє неадекватність своєї поведінки – будемо далі сідати і розмовляти", - запевнив гендиректор. Нагадаємо, контракт іспанця з "Карпатами" діє до 31 грудня 2013 року. І клуб наполягає на тому, щоб Лукас виконав умови контракту до кінця.

фото - galsports.com

Ігор Дедишин повідомив, що "Карпати" зробили два офіційних придбання – захисник Сергій Геращенков перейшов з пермського "Амкара", а бразильський нападник Марселіньо з "Греміо Баруері". Обидва підписали контракти на 4 роки. Також Дедишин додав, що до старту весняної частини чемпіонату "Карпати" мають намір підписати ще декількох гравців.

З інших трансферних новин "Карпати" вирішили повернути з оренди в "Кримтеплиці" Володимира Бідловського. Також команда більше не розраховує на Ткачука, Кас’яна, Гурулі, Мартинюка і Гудиму. Всім їм нині підшуковують нові клуби. А Михальов перейшов в оренду в "Хімки" з правом викупу.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости