Сантана: Не маємо права опускатися в турнірній таблиці

16 апреля 2013, вторник. 22:42


Захисник "Чорноморця" Андерсон Сантана розповів про матч з "Дніпром", а також поділився очікуваннями про майбутні ігри команди.

- Що скажете про зустріч із "Дніпром"?

- Я вважаю, що гра вдалася обом командам. Вона була напруженою, емоційною, вистачало агресії, футболісти діяли швидко, м’яч рідко зупинявся у середині поля, була й якість, але не завжди. Ми чудово грали в першому таймі: тактично й у плані результату, адже вдалося забити м’яч. Утім, отримали після перерви два голи, й мали би уважніше грати в захисті, припустилися кількох дитячих помилок, отож у підсумку програли.

- Ви були помітні в обох голевих епізодах за участю футболістів "Дніпра". Чому так сталося, що спочатку Матеус, а потім Зозуля забили з того місця, де ви й перебували?

- У моменті з першим голом я перебував із двома футболістами. Пройшла чудова передача з флангу, м’яч перелетів через мене та опустився перед Матеусом, який пробив з рикошетом од стійки, чим здивував мене та Дмитра Безотосного. А під час другого взяття воріт вийшло щось подібне - навіс з флангу, м’яч перелетів через Пабло та опустився на Зозулю, який випередив мене, оскільки обрав вдалішу позицію. Наш воротар парирував удар, але не зумів зафіксувати м’яч, після чого нападник "Дніпра" спрямував його у сітку. Самі розумієте - це все дуже неприємно. Прикро й те, що я не зміг врятувати команду. Ми хотіли перемогти, мали шанси на це, але програли.

Нині треба забути цю поразку, підняти голови та готуватися до гри з "Арсеналом" у Кубку, а потім - до непростого виїзду до Харкова, де дуже потужно грає "Металіст". Ми у непростій ситуації, адже конкуренти наблизилися до нас упритул, отже, нам треба перервати свою невтішну серію якнайшвидше, бо хочемо грати в Лізі Європи, тож не маємо права опускатися в турнірній таблиці.

- Як гралося проти земляків - Матеуса та Джуліано? Ви частенько зустрічалися з ними на своєму фланзі та в центрі поля…

- Із Джуліано я двічі грав ще в чемпіонаті Бразилії, а з Матеусом частенько зустрічався, коли той виступав у "Бразі". Отже, з ними чудово знайомий. До гри знав, що це - виконавці високого рівня, діяти проти них завжди складно. Хоча загалом ми непогано зіграли, тож, якби не помилки, точно не програли би. Сподіваюся, більше такого не буде.

- Можете якось порівняти матчі з лідерами чемпіонату - "Шахтарем", "Динамо" та "Дніпром", з якими зазнали поразок?

- Усі вони були дуже важкими, в усіх ми програли, хоча моментами діяли непогано, мали шанси для того, щоби забити. Не вистачає останнього пасу, а ще - влучного удару.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости