"Карпати" вийшли з відпустки. Бартуловіч і Федорчук вже у Львові

14 июня 2013, пятница. 19:20


Футболісти "Карпат" розпочинають підготовку до чергового сезону.Сьогодні команда вперше у повному складі зібралася на клубній базі в Брюховичах.

Наразі футболісти завершують проходження поглибленого медобстеження, яке розпочалося два дні тому, а також здають тестування з рівня функціональної готовності.

Стосовно кадрових змін, то керівництво клубу продовжує активно займатися формуванням як тренерського штабу, так і складу першої команди. Ім’я головного тренера "зелено-білих" та його помічників стане відомим вже найближчими днями.

Що ж до інформації стосовно футболістів, то у розташування "Карпат" станом на сьогодні прибули двоє потенційних новачків – Младен Бартуловіч та Валерій Федорчук, у яких чинні контракти з ФК "Дніпро". Втім, про підписання контрактів можна буде говорити лише після того, як Бартуловіч і Федорчук пройдуть поглиблений медогляд та узгодять з новим клубом особисті умови.

Попередньо також відомо, що 21-го червня "Карпати" вирушать на навчально-тренувальний збір до Словенії, де заплановано зіграти п’ять контрольних поєдинків.

Із закордонних зборів додому "Карпати" повернуться орієнтовно за тиждень до старту чемпіонату України і вже у Львові, на клубній базі в Брюховичах проведуть безпосередню підготовку до матчу першого туру Прем’єр-ліги, в якому, згідно з календарем, суперником нашої команди буде полтавська "Ворскла".

Рашіше також повідомлялося, що в "Карпатах" можуть продовжити кар'єру Олексій Антонов та Сергій Самодін.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости