Рішення КДК: Технічна поразка "Арсеналу", дискваліфікація Бартуловіча та штраф 150 тисяч для Динамо

31 октября 2013, четверг. 18:48


Сьогодні, 31 жовтня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв ряд рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої та другої ліг.

Вилучений з поля за нецензурні вислови на адресу арбітра у матчі 14-го туру чемпіонату "Металіст" Харків − "Карпати" Львів футболіст ФК "Карпати" М. Бартулович пропустить 3 матчі.

За удар суперника рукою в боротьбі за м’яч у матчі 15-го чемпіонату першої ліги "Зірка" Кіровоград − "Нива" Тернопіль на 2 матчі дискваліфіковано футболіста ФК "Зірка" В. Сокуренка.

За нецензурні вислови на адресу арбітра у матчі 15-го туру чемпіонату другої ліги "Кристал" Херсон − "Мир" Горностаївка на 3 матчі відсторонено футболіста ФК "Кристал" С. Козаченка.

Тренеру ФК "Металург" Донецьк Ю. Вірту заборонено перебування в технічній площі на 1 матч та оштрафовано на 1000 гривень внаслідок вилучення, що мало місце у матчі 14-го туру чемпіонату U-21 "Металург" Запоріжжя − "Металург" Донецьк.

За навмисний удар суперника, який не володів м’ячем, після зупинки гри у матчі 15-го чемпіонату першої ліги "УкрАгроКом" Головківка − "Полтава" футболіста команди "Полтава" В. Насібуліна відсторонено на 3 матчі, вилучений у цьому ж матчі за нецензурні висловлювання на адресу арбітра футболіст команди "Полтава" М. Кучинський пропустить 3 матчі.

За удар суперника ногою після зупинки гри у матчі 14-го туру чемпіонату U-21 "Чорноморець" Одеса − "Говерла" Ужгород футболіста команди "Чорноморець" В. Яворського дискваліфіковано на 3 матчі.

За неявку команди "Арсенал" Київ на матч 14-го туру чемпіонату з "Таврією" Сімферополь киянам зараховано технічну поразку з рахунком 0:3 (відповідно, "Таврії" - перемогу з рахунком 3:0).

За скандування нецензурних висловів та використання піротехнічних засобів вболівальниками команди "Дніпро" Дніпропетровськ на стадіоні "Україна" (Львів) у матчі 13-го туру чемпіонату "Карпати" (Львів) − "Дніпро" (Дніпропетровськ, ) дніпропетровський клуб сплатить 37 500 гривень; за скандування нецензурних висловлювань у матчі 14-го туру чемпіонату "Дніпро" Дніпропетровськ − "Ворскла" Полтава − 12 500 гривень.

За скандування нецензурних висловів вболівальниками команди "Ворскла" Полтава на стадіоні "Дніпро-Арена" у матчі 14-го туру чемпіонату "Дніпро" Дніпропетровськ − "Ворскла" Полтава полтавський клуб оштрафовано на 12 500 гривень.

За неправомірні дії вболівальників команди "Динамо" Київ на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського під час матчу 13-го туру чемпіонату "Арсенал" Київ − "Динамо" Київ футбольний клуб "Динамо" сплатить 150 000 гривень.



В статье: КДК ФФУ


Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости