Відбір до ЄВРО-2008. Україна – Литва. Передматчева прес-конференція Олега Блохіна

27 марта 2007, вторник. 22:47


На прес-конференцію, що відбулася сьогодні відразу після тренування національної команди на стадіоні «Чорноморець», Олег Блохін прийшов зосередженим. Він намагався лаконічно та влучно відповідати на запитання представників ЗМІ.

- Після важкого перельоту до Фарерських островів і у зворотному напрямкові, команда відновлюється. Зараз команда повністю готова до гри, на яку ми ставимо максимальні завдання.

- Чи збираєтеся ви використати тактику швидкого голу?

- На жаль, я не можу взяти м’яча у руки і занести його у ворота. Звичайно, хотілося б забити швидкий гол, але навряд чи це вдасться. Гадаю, що збірна Литви – це не той суперник, якому можна легко забити. Але ми намагатимемося, і будуватимемо тактику таким чином, щоб виграти цей матч.

- Чи збираєтеся ви використовувати в матчі травмованих Реброва, Шевченко і Ротаня?

- Ротань – узагалі не прилетів до Одеси. Шевченко і Ребров – тренуються. Подивимося, як вони почуватимуться в день матчу.

- А ви вже визначилися зі складом на цей матч?

- Так. Маємо певні проблеми по деяких позиціях. Але в цілому я для себе вже вирішив, хто гратиме завтра. Традиційно так склалося, що склад я оголошую за дві години до початку матчу.

- Чи відновилися гравці від матчу на Фарерах фізично та психологічно?

- Я вже говорив, що фізично ми готові. Незважаючи на складну посадку, сподіваюся, що й психологічно теж.

- Як ви ставитеся до того, що матч відбудеться в Одесі?

- Зважаючи на теплу зиму, ми могли б зіграти і в Києві. Але це питання вже вирішене, тому маємо змиритися. А в цілому спарені матчі краще, звичайно ж, грати у столиці. Розраховуємо на шалену підтримку одеських уболівальників.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости